Slavko Beleslin u Novu godinu ulazi s osmehom, veruje li i dalje u brak?

Slavko Beleslin u Novu godinu ulazi s osmehom, veruje li i dalje u brak?

Autor: | 24/12/2019

0

Džentlmen među voditeljima, harizmatični Slavko Beleslin u Novu godinu ulazi s osmehom, jer je uspeo da prebrodi teške trenutke koji su bojili njegov život

Krajem 2018. godine, nakon šest godina zajedničkog života televizijski voditelj i novinar Slavko Beleslin razveo se od supruge Ive Šiđanin, profesorke novosadskog Fakulteta tehničkih nauka. Ipak, nisu se rastali uz teške reči i svađu. Ni jedno ni drugo nisu takve ličnosti.

Iva je u jesen 2018. podnela zahtev za razvod, a zatim je njihova ljubavna priča duga punu deceniju i zvanično završena.

- Kad sam se već “ženio po novinama”, red je da se u njima i razvedem. I da povučem sva moja pametovanja o braku, vezama i muško-ženskim odnosima. Očigledno nisam nikakav ekspert.

Slavko sa bivšom suprugom Ivom

Slavko Beleslin je mislio da je brak za ceo život, ali onda ga je stvarnost demantovala

A ipak, uradio sam sve to javno jer sam mislio da je za ceo život i iskreno želeo da to podelim sa celim svetom. Pa kad je već tako, evo delim i poslednji čin. Činim to prvi i poslednji put – rekao je Slavko u intervjuu za Gloriju, naglasivši da razlog za rastanak nije bitan, već da je mnogo bitnije osećaj prijateljstva koji će ih zauvek vezivati.

- Razlozi za rastanak ostaće među nama. Čini mi se da to nikad nije samo jedna stvar, jedan loš dan, jedan pogrešan izbor, jedan mali nesporazum.

Nekada se ništa posebno i ne desi. Ljudi samo zaćute, uđu u opasnu zamku i počnu da se fokusiraju na mane svojih partnera, umesto na vrline. Ponekad zaborave koliko su u stvari srećni.

Slavko Beleslin nije gubio veru u ljubav, a onda mu se desila ona

Slavko nakon razvoda nije izgubio veru u ljubav, ali u brak pomalo i jeste.

- Ljubav je suština svega, to je zaista istina. Ali nisam više siguran u brak. Možda je smešno očekivati da i danas igramo po pravilima koja su smišljena pre pet hiljada godina. Institucija koja stolećima dobro funkcioniše poslednjih decenija nalazi se u velikoj krizi – niti su žene one žene, niti su muškarci oni muškarci - rekao je Slavko u nastavku razgovora za pomenuti magazin, ali mu se onda desila Milijana Radević.

Slavko je pronašao novu ljubav, ali da li je spreman i  za novi brak?

Slavko je u višemesečnoj romansi sa Milijanom Radević, koja se bavi PR-om, a sa kojom su ga upoznali zajednički prijatelji.

Njegov stav o braku kao instituciji se izgleda menja, tako da u Novoj godini ništa nije nemoguće.

- Istina je da sam srećan i da je ova godina “ispala” mnogo bolje nego prošla. Zahvalan sam na svemu u 2019. godini , naročito na novim osobama koje je ova čudesna godina donela u moj život - rekao je Slavko kroz osmeh za Blic.

Možda će 2020. godina biti i godina u kojoj će zgodni voditelj ponovo stati pred matičara?

https://www.instagram.com/p/Bn3IAOUhUCk/

hellomagazin.rs ATA Images

Slične Vesti

Najnovije vesti