Kod Živojinovića veselo, slavi se slava: Brena dočekuje goste omiljenim jelom koje je lično pripremala

Kod Živojinovića veselo, slavi se slava: Brena dočekuje goste omiljenim jelom koje je lično pripremala

Autor: | 21/11/2022

0

Lepa Brena i Boba Živojinović slave Aranđelovdan. Veselo je danas u njihovom domu, a pripreme su, kako već običaj nalaže kad očekujete mnogo gostiju, počele još ranije. Njihov sin Viktor otkrio je šta se sve nalazi na trpezi i kako je vredna domaćica spremala đakonije sa kućnom pomoćnicom. Nezaboravan provod, reklo bi se.

Pročitajte: U kući Živojinovića sve je spremno za slavlje - Lepa Brena otkrila ko joj je desna ruka (foto)

Instagram

 

Folk diva i njen suprug poznati su kao pravi domaćini koji vode računa o svakom detalju i gostu, ali su i veliki gurmani. Zato je u prvom planu – sarma. I to pun lonac! Najveći koji postoji. Brena i gospođa koja joj pomaže zaigrale su dok su zavijale jedno od omiljenih jela na ovim prostorima, a sarma je, znamo već, najbolja kada malo duže stoji. Nema sumnje da ovaj ponedeljak protiče u sjajnom raspoloženju i da će se takva atmosfera održati do kasno u noć, a možda i do sutra, prekosutra...

Pročitajte: Jedan doček Nove godine Breni je zauvek promenio život, pre ponoći pojavio se njen princ (foto)

Instagram

 

Brena se pred Aranđelovdan vratila iz Amerike, gde je proteklih nedelja bila na turneji. Dakle, dobar provod se nastavlja, ali kod kuće na Bežanijskoj kosi, sa porodicom, rođacima i prijateljima. Srećna slava!

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin