Važan dan za Cecu Ražnatović: Konačno se i to dogodilo

Važan dan za Cecu Ražnatović: Konačno se i to dogodilo

Autor: | 02/05/2020

0

Dobar izgled  je uglavnom posledica brojnih faktora, kao što su, pre svega, dobra genetika, birana ishrana ali i naporan rad u teretani.  Folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović ima izgled na kom joj mogu pozavideti i dvostruko mlađe devojke, a ona to prvenstveno duguje dobrim genima.

Iako je pazila šta unosi u organizam, nedavno je ipak odlučila da zatraži pomoć od nutricionistkinje, što je dalo željene rezultate.

Pročitajte: Ceca Ražnatović u zlatnom kao grčka boginja (video)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic) on Jun 1, 2019 at 10:01am PDT

Ceca Ražnatović je promenila životne navike i posvetila se zdravijem načinu života.

– Suočila sam se sama sa sobom i rekla sebi da želim zdravije da živim! Jednostavno je došao trenutak. Posetila sam sjajnu divnu nutricionistkinju. Godinama se znamo preko zajedničkih prijatelja, te je ona uvek govorila: 'Dođi Ceki, da ti samo malo korigujem ishranu', uvek sam nalazila izgovore da meni to ne treba. Smatrala sam da se zdravo hranim, a uz sve to postim svaki post. Ali smo sele, napravile plan želja i neophodnosti i uživam u tome – rekla je Ceca i dodala da je konačno ostavila i cigarete.

Pročitajte: Porodična slava u domu Ražnatovića- Ceca otkrila detalje svečanog ručka (video)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic) on Jul 30, 2019 at 10:11am PDT

Ceca nije pobornik vežbanja, ali je rešila da promeni i tu naviku

– Polako, pa nemam ja više dvadeset godina. Nisam pobornik vežbanja, na to me je teško naterati, ali sve se može kad se hoće. Ali neka o vežbanju govore rezultati, odnosno komplimenti kada ih budem dobijala, a ne da ja pričam o tome – rekla je Ceca u razgovoru za Kurir.

Nedavni njen snimak sa ćerkom Anastasijom Ražnatović u kome su obe u bikiniju i koji su objavile na društvenim mrežama, izazvao je brojne pozitivne komentare. Ipak, svi su saglasni da i mama i ćerka izgledaju besprekorno!Ceca ističe da je porodica uvek tu za nju i da je to njeno merilo sreće

Pročitajte: Anastasija Ražnatović – Cecina slika i prilika

Pročitajte: Veljko Ražnatović- Ja čuvam majku dok ne nađe pravog

–Trudim se da kao što sam uvek bila svoja, da tako nastavim sada. Svako od nas ima različito merilo sreće. Nekoga čini srećnim to što će uveče izaći u grad i doći ujutru u pet kući, a nekog to kada mu je srce ispunjeno ljubavlju i emocijom. Bitno je da imate s kim da podelite sve to, a u mom slučaju imam da podelim sreću sa ljudima koji su srećni zbog mene. Danas je to bogatstvo. Moja porodica je uvek uz mene i da se međusobno podržavamo u svemu onom dobrom – istakla je Ceca za pomenuti list.

Komentari (0)

Loading
Hellomagazin.rs Mirko Tabašević/ Instagram

Slične Vesti

Pročitajte još