Veljko Ražnatović: Ja čuvam majku dok ne nađe pravog

Veljko Ražnatović: Ja čuvam majku dok ne nađe pravog

Autor: | 22/02/2020

0

Veljko Ražnatović sa suprugom Bogdanom nestrpljivo iščekuje rođenje sina Željka

Bokser Veljko Ražnatović na večnu ljubav zavetovao se u novembru prošle godine Bogdani Rodić. Njihova porodica uskoro će postati bogatija za još jednog člana, sina Željka, a budući tata ne skriva koliko željno iščekuje taj dan.

– Tome se radujem kao malo dete. Oduvek sam želeo da mi prvo dete bude muško. Anastasija je uvek imala problem u životu. Šalim se, naravno. Plašili su me svi kada je trudnoća u pitanju, ali moja žena je divna i prava legenda, hvala Bogu– rekao je Veljko i naglasio da će, kada se rodi sin napraviti veliko slavlje ali daleko od očiju javnosti.

– Moja deca su rasla bez oca. Ja sam im bila i otac i majka. Lakše mi je bilo da odgajam devojčicu. Ja ću joj biti model, ali kada je dečak u pitanju, bitno je da ne napravim kmezavog muškarca. Odrastao je sa ženama. Govorila sam mu: ‘Ljubavi, nije sramota plakati. Suze za to i služe. Bolje da plačeš i izbaciš sav taj bes, nego da budeš isfrustriran’. I muško i žensko treba da pokažu emociju. I, šta mu fali sada? Postao je normalan mladić, zdrav je i emotivno zreo – ispričala je Ceca  jednom prilikom.

Veljko će sa suprugom i sinom živeti sa njegovom majkom Cecom Ražnatović u porodičnoj vili na Dedinji, sve dok ona to bude želela.

–Kako da se odselim, s kim da ostavim Cecu? Kada se bude pojavio neko da je dovoljno muško da može sa mojom majkom barabar, ja ću tada da im dam privatnost ako budu želeli, ali do tada majku čuvam ja –  rekao je on u razgovoru za Blic, kada se prisetio i dana svog venčanja.

– Svi kad se ožene ili udaju kažu kako je bilo magično. Ja sam se stvarno lepo proveo sa najbližima, ali mislim da nisam toliko emotivan. Sestra i majka su plakale, meni je bilo prelepo i to jeste najdivniji dan mog života, ali žene to doživljavaju drugačije – rekao je Veljko.

Veljko i Bogdana ne spemaju sobu za bebu

Svi u porodici Ražnatović se raduju dolasku novog člana, ali još uvek ne spremaju sobu za bebu. Kako navodi izvor upućen u situaciju Veljko i  Bogdana ne žele da se odvajaju od bebe, pa će njih dvoje ipak boraviti sa prinovom u sobi.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели SERBIAN ACE ?? Српски Ас (@veljkoraznatovic) дана 20. Феб 2020. у 11:59 PST

– Ceca izuzetno vodi računa o tradiciji, religiji i poštuje naše običaje. Veliki je vernik i nikada nije trčala pred rudu. Novi trendovi joj se sviđaju i često ih prati, ali više ceni vrednosti po kojima je ona odgajala decu. Jedno od njih je i da se soba, ali i oprema za decu, nabavljaju tek kada se dete rodi – otkrio je izvor blizak porodici za “Stars”.

Hellomagazin.rs Ata/Instagram

Pročitajte još