Porodična slava u domu Ražnatovića: Ceca otkrila detalje svečanog ručka (video)

Porodična slava u domu Ražnatovića: Ceca otkrila detalje svečanog ručka (video)

Autor: | 19/12/2019

0

Porodica Ražnatović danas slavi krsnu slavu Sveti Nikola

Folk diva Ceca Ražnatović veoma drži do tradicije, što je prenela i na svoju decu: sina Veljka i ćerku Anastasiju.  Tako danas, uz bogatu trpezu i uz najmilije goste, oni obeležavaju krsnu slavu Sveti Nikola. U njihovom domu u Ljutice Bogdana  kasnije će se okupiti prijatelji, saradnici i kolege, a Ceca je podelila snimak sa ručka u krugu najbližih.

Dan nakon venčanja Ceca Ražnatović otkrila tajnu skrivenu na Veljkovoj cipeli: Ko je sledeći? (video)

View this post on Instagram

 

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic) on Dec 19, 2019 at 6:49am PST

– Moja lepa porodica. Srećna slava! Želim vam svima dobri ljudi mir, sreću i blagostanje, napisala je Ceca a onda i sinu Veljku čestitala slavu i time nagovestila da će od ove godine on preuzeti porodičnu slavu.

U pripremama za slavu učestvovala je, kao i uvek,  cela porodica: pevačicina sestra Lidija, kao i Veljko i Anastasija, ali ove godine imaju i pojačanje - Veljkovu suprugu Bogdanu.

Aranđelovdan u domu Živojinovića: Porodična slava uz brojne prijatelje

Kada je najveći deo posla sinoć završen Ceca i Anastasija su resile da se opuste i to uz filn "Hari Poter"

Inače, 2019. godine za porodicu Ražnatović ostaće upamćena kao godine neizmerne radosti. Veljko i njegova izabranica Bogdana Rodić ozvaničili su dvogodišnju ljubavnu priču glamuroznim svadbenim slavljem 24. novembra, a dolazak sina na proleće biće prava krune ova velike ljubavi.

Ceca Ražnatović otkrila kako je vaspitavala sina Veljka: Bilo mi je bitno da ne napravim kmezavog muškarca

Budući roditelji su odlučili da sinu daju ime Željko, a Veljkova sestra otkrila je da je to deo njihovog dogovora iz detinjstva.

- Veljko i ja smo se kao klinci dogovorili da ko god od nas dvoje prvi dobije sina, da mu da ime Željko. Budući da će dobiti sina pre mene, njemu je pripalo da ispuni taj naš stari dogovor - kaže Anastasija.

Anastasija je takođe otkrila ko je kumovao Veljkovoj i Bogdaninoj lubavi.

- Naš prvi susret desio se na Kopaoniku. Nismo se poznavale, ali sam joj prišla i rekla da je vrlo lepa i da sam sigurna da bi bila idealna devojka za mog brata. Objasnila sam joj da on mora da se smiri i da mi osećaj govori da je ona prava osoba za njega. Bila je zbunjena, uzvratila je da ne razume o čemu pričam, a ja sam insistirala da se strpi. Kada sam ih upoznala, u prvom trenutku ga je odbila. Veljko je bio preneražen njenim stavom jer je navikao da mu svaka devojka “pada” pod noge. Međutim, bila sam uporna u nameri da ih spojim. Posle nekog vremena ponovo sam dogovorila susret, a prvi poljubac dogodio se upravo na ovom mestu, u “Hajatu”. Od tada su nerazdvojni - ponosno je istakla Anastasija Ražnatović.

Hellomagazin.rs Mirko Tabašević/Instagram

Slične Vesti