Ceca pokazala kako izgleda Bogdana u 7. mesecu trudnoće (foto)

Ceca pokazala kako izgleda Bogdana u 7. mesecu trudnoće (foto)

Autor: | 05/04/2020

0

Bogdana Ražnatović uskoro će na svet doneti sina Željka, a njena svekrva pevačica Ceca pokazala je čitavom svetu kako izgleda Veljkova supruga u 7. mesecu trudnoće

Tokom vanrednog stanja, koje je na snazi u našoj zemlji već nekoliko nedelja, Bogdana Ražnatović i njen suprug Veljko dane izolacije provode zajedno. Ipak, oni su odlučili da napuste Beograd, pa od prvog dana vanrednog stanja van su porodičnog doma na Dedinju.

Svetlana Ceca Ražnatović sa nestrpljenjem iščekuje dan kada će na svet doći njeno prvo unuče - maleni Željko. Ceca je danas sa fanovima putem Instagrama podelila i fotografiju koja je oduševila javnost.

Kako se mnogo uželela Veljka i Bogdane, Ceca je objavila i najnoviju sliku i svima pokazala koliko prelepo izgleda njena snajka u poodmakloj trudnoći.

- Rastemoooo - kratko je napisala pevačica.

Pročitajte i: Na mestu gde je sve počelo: Veljko i Bogdana proslavljaju tri godine ljubavi

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели C E C A (@cecaraznatovic) дана 5. Апр 2020. у 2:27 PDT

Bogdana i Veljko se sele na Kipar?

Nakon što postanu roditelji, Veljko i Bogdana najverovatnije će napustiti Beograd i sa svojim tek rođenim sinom preseliće se na Kipar. Naslednik se očekuje početkom juna, a nakon rođenja sina Željka, Ražnatovići pakuju kofere i novi život započinju daleko od očiju javnosti.

- Veljko i Bogdana su odlučili da se presele na Kipar nakon što se ona porodi. Zapravo to je bila njegova ideja, a ona se složila. Tamo imaju veliku kuću i ništa im neće faliti, živeće na relaciji Kipar – Beograd – kaže za “Svet” izvor blizak porodici i dodaje:

- Veljko smatra da je tamo mnogo pogoodnija klima za dete, ne želi nikakva uznemiravanja, ovde gde god krene s detetom neko će da ga slika, gleda, prati. Jednostavno smatra da Bogdana i dete treba da uživaju u potpunoj slobodi. Naravno imaće pomoć. Veljko i Bogdana povešće sa sobom ženu koja će biti zadužena za kuću, i jednu koja će Bogdani pomagati oko deteta. Mada ona je žena zmaj, njoj pomoć ni ne treba, ona je prava domaćica.

Pročitajte i: Veljko Ražnatović: Mnogo lepih stvari sam doživeo za ove 22 godine, ali ovo je najlepši osećaj dosad!

Veljko i Bogdana se sele – Ceca pokušala da ih odgovori 

Ali ovu njihovu odluku Ceca Ražnatović i nije baš primila sa oduševljenjem.

- Ceca je pokušala sina da odgovori od ove ideje. Ona je želela da joj unuk i snajka budu blizu. Razumljivo je, po prvi put postaje baba i mnogo se raduje tome. Ali razume zašto Veljko želi da napravi takav korak. Ona je uvek tu da ga podrži – kaže za “Svet” izvor blizak porodici i zaključuje:

- Veljko smatra da treba da se osamostali i želi da živi sam sa ženom i detetom. Smatra da je na Kipru idealna klima, a najviše mu se sviđa što ih niko ne prepoznaje. Tako  će imati svoju privatnost i slobodu. Bogdana je jako srećna zbog toga, jer će konačno moći da žive kao i sve druge porodice. Naravno vrata Cecine vile su im uvek otvorena, to će biti njihov drugi dom. 

hellomagazin.rs ATA Images, Instagram

Slične Vesti

Najnovije vesti