Na kraju godine Keba otkriva kakvo je stanje u domu Kojića, ovo je istina o braku Severine i Igora

Na kraju godine Keba otkriva kakvo je stanje u domu Kojića, ovo je istina o braku Severine i Igora

Autor: | 28/12/2020

0

Porodica Kojić iza sebe ostavlja prilično stresnu godinu, a prava istina o odnosu Severine i Igora kao da nikako izađe na videlo. Pisalo se i nagađalo da su u svađi, da je njihov brak doživeo krah zbog prevare i da je razvod konačna stvar. Da li je svako krenuo svojim putem i šta se među supružnicima, zaista, dešava otkrio je Dragan Kojić Keba.

Pročitajte: Svađa, prevara, razvod - Oglasio se Igor Kojić, njegove reči odzvanjaju

foto: ATA Images

- Novogodišnje praznike ću provesti kod kuće, ali sumnjam da će cela moja porodica biti na okupu. Kad me već pitate za Severinu i Igora, pojma nemam šta se u njihovom braku događa. Ne pričam s njima! Niti se trebam mešati u te stvari. Ne čujem se često sa sinom jer on ima puno obaveza, pa često nije kod kuće. Ne znam šta je sa Severinom, nismo o tome razgovarali. Ona je već dugo u Hrvatskoj. Ne znam da li planira dolaziti u skorije vreme, ali to je njena stvar - odgovorio je Severinin svekar za "Srpski telegraf".

foto: ATA Images

Na pitanje hoće li bračni par provesti Božić zajedno i hoće li biti sa porodicom u Beogradu Keba je odogovorio:

- Moj sin i snajka imaju svoj život. Njih morate pitati hoće li u Beogradu biti za praznike. Ne mogu odgovarati umesto njih jer svakako nisam dobro upućen. Ne znam ni ja.

A ako je suditi po Severinim objavama na "Instagramu", izgleda da porodica Kojić još dugo neće biti na okupu. Pevačica je srećnija nego ikada vraćati u Srbiju, jer je konačno srećna. Njena najveća ljubav - sin Aleksandar je uz nju i zajedno su proveli katolički Božić.

- Sinoć kad smo išli da spavamo, samo je prošaptao: “Ti si najbolja mama na svetu” Srećan Božić svima – poručila je pre nekoliko dana presrećna Severina.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Severina (@severina)

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATA Images,

Slične Vesti