Severina u pratnji supruga predala sina Milanu Popoviću (video)

Severina u pratnji supruga predala sina Milanu Popoviću (video)

Autor: | 28/11/2019

0

 

Večeras u 20.11 časova Severina Kojić je u pratnji supruga Igora dovezla 7,5 godišnjeg sina Aleksandra i predala ga Milanu Popovću, kako je određeno sudskom odlukom i privremenom merom, ne želeći da dete izlaže većem stresu i spreči sprovođenje sudske odluke.

Terencem su ušli u dvorište kuće na Horvatovcu koja je zagrebačka adresa Milana Popovića koji je, kako piše Jutarnji.hr, insistirao da mu se dete preda u četvrtak uveče kako je i određeno sudskom odlukom.

Severina u suzama, izgubila starateljstvo nad sinom: Nisam ovo očekivala!

Nije prihvatio predlog Severine da pričeka da se dete koje je teško primilo ovu sudsku odluku pripremi i prilagodi novonastaloj situaciji, pa je majka odlučila da poštedi dete da privremenu meru sprovodi policija uz nadzor socijalnih službi i da se nad detetom sprovodi prisilno preuzimanje.

Informaciju da je ispoštovana sudska odluka potvrdila je i pravnica Jasminka Biloš, koja uz advokata Matu Matića zastupa Severinu Kojić, koja je uložila i žalbu na odluku suda.

https://www.hellomagazin.rs/celebrity-news/severina-pesmom-zapalila-beograd-u-zagrljaju-supruga-igora-i-sina-aleksandra-zaplakala-na-bini/

Oko 20:10 iz Severinog stana na zagrebačkom Kozjaku izašli su pevačica, njen sin, suprug Igor Kojić i još jedna ženska osoba. Seli su u crni Audi i otišli da 'ostave' dečaka ocu. Splićanka je u roku od 20 minuta pošto je predala sina utrčala u kuću da je komšije ne vide, piše 24sata.hr.

Severina posvetila pesmu sinu Aleksandru: To je nešto najlepše što sam čula

 

hellomagazin.rs ATA Images
Tagovi: severina

Pročitajte još