Poranili u izvidnicu: Keba i Olja pozdravili mladence i prve goste na venčanju

Poranili u izvidnicu: Keba i Olja pozdravili mladence i prve goste na venčanju

Autor: | 22/11/2015

0

Ponosni svekar folker Dragan Kojić Keba došao je u pratnji supruge Olje u hotel gde će se održati famozno venčanje njegovog sina Igora i Severine Vučković, kako bi se uverio da je sve na nivou za današnje slavlje.

Iako je Keba napravio pravu terevenku ispred svog porodičnog doma na Bežaniskoj kosi, gde se danima veselio uz trubače i častio rakijom prolaznike, ipak nije mogao da prepusti stvar slučaju kada je svadbena ceremonij u pitanju.

On i buduća svekrva Olja stigli su u hotel u popodnevnim časovima i vidno raspoloženi pozdravili prijatelje koji su već pristigli iz inostranstva. Nakon što su ispoštovali zvanice i popeli se do apratmana da pozdrave sina i snajku, Keba je želeo da vidi salu u objektu pored hotela u kojoj će se odigrati čitava ceremonija.

Sudeći po njegovom osmehu nakon što je izašao iz iste, sve pripreme su protekle savršeno i po ukusu srpskog folkera, pa nije bilo zamerki na rad stručnjaka. Nakon kraće izvidnice Keba je popričao sa menadžerom hotela i osobljem, kako bi se uverio da nisu ništa propustili u vezi sa najbitnijim danom u njihovom životu kako bi mirna srca mogao da napusti hotel.

Mladoženjini roditelji su, kako to dolikuje, pozdravili i priju, koja je nešto kasnije stigla iz Hrvatske.

Za Severinu je tokom jučerašnjeg dana spremljen tron i kraljevska stolica sa koje će se zakleti na večnu ljubav.

U hotelu u kojem su nekoliko dana pred svadbenu ceremoniju smešteni mladenci, juče je vladalo pravo slavljeničko raspoloženje, jer su gosti pristizali sa svih strana. Sala u blizini hotela u kojoj će danas biti održana „srpska svadba“ uveliko se spremala za ceremoniju, na čemu je radilo više stotina scenografa, dekoratera, režisera i fizičkih radnika.

Posebna rasveta sa roto-glavama upotpuniće enterijer, kao i fotografije mladenaca na površini od 240 metara kvadratnih.

Podsećanja radi, Igor i Severina će danas sklopiti građanski brak nakon što su pre više od mesec i po dana to uradili u crkvi u Istri. Na svadbi koja broji više od 500 zvanica, goste iz visokih političkih, sportskih i estradnih krugova štitiće bivši pripadnici specijalne jedinice „Kobre“. Uz pogaču, roštilj, kajmak, sir i pršutu hrvatska pevačica postaće srpska snajka.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Severina Vučković / Instagram hellomagazin

Pročitajte još