U dokumentima je sve crno na belo: Otkrivena velika porodična tajna Brene i Bobe, ovo su Emerald i Ernest (foto)

U dokumentima je sve crno na belo: Otkrivena velika porodična tajna Brene i Bobe, ovo su Emerald i Ernest (foto)

Autor: | 07/08/2022

1

Tajna Lepe Brene konačno otkrivena

Sinovi Lepe Brene i Bobe Živojinovića svet su ugledali u Americi, pa ne čudi što su roditelji rešili da ispoštuju tamošnje običaje i daju im po dva imena.

Naime, u njihovim dokumentima piše Stefan Emerald Živojinović i Viktor Ernest Živojinović.

Pročitajte: Na porodičnim fotografijama njega više nema! Ovako je Stefan Živojinović govorio o majci i ocu - Mnogo je toga što...

Luka Šarac

 

‒ Ja sam rođen u Njujorku, a Viktor u Majamiju. Kao svi američki državljani imamo srednje ime, ali mislim da nema potrebe da ga eksponiramo ‒ rekao je jednom prilikom Stefan.

‒ Nikome se nikada nisam tako predstavio. Zamisli, pružim ruku i kažem: „Ćao, ja sam Emerald“. Svi bi me gledalo čudno. Iako je to moje ime, jednako kao i Stefan, ja ga tako ne doživljavam. Mnogo je neobično.

Pročitajte: Filip, Stefan i Viktor su ga odmah prihvatili - Usvojeni sin Brene i Bobe glavna tema u domaćim medijima, ovo je preslatki dečak (foto)

Privatna arhiva

 

S godinama razumeo je odluku njihove majke.

‒ Ona je umetnik i želela je da naša imena zvuče drugačije. Emerald je prelepa tirkizna boja. Kad na to pomislim, mirim se sa svojim imenom ‒ priznao je Stefan, koji je svojevremeno pomišljao da nastavi Breninim muzičkim putem.

Pročitajte: Komšiluk u šoku - Šta se dešava u vili na Bežanijskoj kosi kad Lepa Brena ode na nastup (foto)

Privatna arhiva

 

Dva imena ima i Bobin sin iz prvog braka. On se zove Filip Branislav.

‒ Filip je dobio ime po tatinom tati. Njegovo ime je lepo, lako je njemu ‒ našalio se Stefan.

Komentari (1)

Loading
Vera 19:16 09.08.2022
Odgovori

Nije tacno da svi u Americi imaju srednje ime. Samo oni ciji roditelji zele da se dodvore nekim tetkama ili stricevima pa daju detetu njihovo srednje ime da bi se ovi resili da ostave toj deci nasledstvo. A ovo tek, dati imena Emerald i Ernest srpskoj deci je nedostatak ukusa i *****.

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti