Anastasijina svekrva isterala svoje: Porodica Gudelj ima stroga pravila, a ovo je najvažnije

Anastasijina svekrva isterala svoje: Porodica Gudelj ima stroga pravila, a ovo je najvažnije

Autor: | 19/04/2024

1

Svekrva Anastasije Gudelj ima stroga pravila

Svi koji su iole upućeni u odnose između porodica Ražnatović i Gudelj nisu krili iznenađenje kada su ugledali fotografiju koju je povodom 8. marta objavio fudbaler Sevilje.

Na istom mestu u isto vreme, tri najvažnije žene u životu Nemanje Gudelja - supruga, majka i sestra.

Instagram/nemanjagudelj

 

Istog časa bilo je jasno da su ratne sekire zakopane, ako ih je uopšte i bilo kao što se pričalo mesecima unazad, otkako se Nemanja zaljubio u lepu ćerku Cece Ražnatović.

Navodno, Olivera Gudelj nije bila zadovoljna ljubavnim izborom svog sina, pa je sa ćerkom Vanjom napustila Sevilju i vratila se u Holandiju, gde su nekad svi živeli. Nije mu čak bila ni na venčanju.

Pročitajte: Sveti čin u Marbelji - Anastasija i Olivera Gudelj jedna drugoj sve oprostile i pred Bogom

No, kako upućeni tvrde, a prenosi Kurir, Olivera nikad nije bila protiv snaje, već je samo htela da se poštuju pravila porodice, a to su zajedništvo, bliskost i posvećenost veri.

Instagram

 

Anastasija je pokazala da ispunjava sva tri uslova kada je zajedno sa svekrvom nedavno prisustvovala jednom svetom činu, Nemanjinom pričešću.

Uostalom, mlada pevačica dolazi iz familije u kojoj se veoma poštuju vera, tradicija i običaji. S druge strane, Gudeljevi su učestvovali u osnivanju srpske parohije sa sedištem u Marbelji.

- Poznajem ih skoro 20 godina, još kada su deca bila mala. Nebojša i Olivera su živeli tiho, uvek su se sa ljudima iz crkve ponašali kao da su im familija. Dok su živeli u Holandiji deca su dolazila na bogosluženje, svi smo se radovali - ispričao je svojevremeno njihov tamošnji sveštenik.

Instagram

 

- Jasno je da se radi o jednoj poštenoj i dobroj porodici, koja je i svoje naslednike vaspitavala u duhu pravoslavlja, poštenja, skromnosti, sa akcentom na čuvanju srpske tradicije i kulture - dodao je.

Pročitajte: Nemanja Gudelj majci sve oprostio, pogledajte prvu fotografiju Olivere i Anastasije

Dakle, svekrva Anastasije Gudelj ima stroga pravila, a izabranica njenog sina očigledno se s njima slaže.

Komentari (1)

Loading
Tanja 21:08 19.04.2024
Odgovori

Da se razumemo,ova mala Cecina je jedna potpuno prazna i dosadna osoba,ali ove dve su prave zmije

hellomagazin.rs Instagram @nemanjagudelj

Slične Vesti