Da li majka i sestra zaslužuju to? Ponašanje Nemanje Gudelja prema najrođenijima zbunilo javnost

Da li majka i sestra zaslužuju to? Ponašanje Nemanje Gudelja prema najrođenijima zbunilo javnost

Autor: | 27/09/2023

0

 Ponašanje Nemanje Gudelja zbunilo javnost

Nemanja Gudelj je uvek isticao koliko je vezan za porodicu. Majka Olivera, otac Nebojša, sestra Vanja, brat Dragiša – to su najvažnije osobe u njegovom životu. Ili su bar bile dok se nije pojavila Anastasija Ražnatović, kojom se nedavno oženio u tajnosti.

Shutterstock, Instagram

 

Dobro se sećamo koliku su prašinu podigle fotografije na kojima se sa sestrom ljubi u usta. Da li je to ipak previše, zapitali su se mnogi. Pričalo se da Olivera nije u dobrim odnosima sa Cecom Ražnatović, iako u početku nije delovalo tako.

Pročitajte: Otkrivena tajna porodice Gudelj - Svi članovi to rade, da li Ražnatovići znaju?

Sumnju je sada produbila i činjenica da Nemanjine sestre i majke više nema na slikama koje fudbaler Sevilje deli na Instagramu. Da li je odlučio da se distancira od onih sa kojima je celog života imao posebnu vezu?

Instagram

 

S druge strane, juče je ocu javno čestitao rođendan, objavivši nekoliko zajedničkih fotografija. U komentarima su se čestitkama pridružili Dragi i Anastasija.

Instagram

 

Instagram

 

Nebojša Gudelj još je u Španiji, jer u tamošnjim klubovima igraju njegovi sinovi, dok su se majka i sestra vratile u Holandiju, gde su ranije svi živeli. Odnosi sa ženskim delom porodice su, reklo bi se, nikad zategnutiji.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti