Svet „belog sporta“ u strahu: Viktor i Aleksandra Troicki pozitivni na koronu

Svet „belog sporta“ u strahu: Viktor i Aleksandra Troicki pozitivni na koronu

Autor: | 23/06/2020

0

Teniseri pozitivni na koronu ‒ to je vest koja je prodrmala ne samo našu zemlju, već čitav svet. Naime, pandemija korona virusa ponovo je poprimila ozbiljnije mere. Ovog puta zaražen je i Viktor Troicki, dok Novak Đoković čeka rezultate testa. Kako mediji navode, teniseri su virus dobili na turniru „AdriaTour“ koji je organizovala humanitarna fondacija Novaka Đokovića.

Pročitajte: Ovo se retko viđa - Vatreni ples Novaka i Jelene Đoković (video)

Aleksandra Troicki se testirala posle prvih simptoma

Naime, sve je počelo kada je lepa Aleksandra Troicki imala simptome „Covid-19“ virusa i odlučila da se svojevoljno testira. Rezultati su pokazali da je trudnica u osmom mesecu pozitivna na ovaj virus, a onda su se testirali i Viktor i njihova mala ćerka Irena.

‒ Tačno je da smo supruga i ja pozitivni. Ona je testirana u petak, a kćerka i ja u nedelju nakon što smo saznali da je pozitivna. Kćerka je negativna, a supruga i ja pozitivni ‒ rekao je Viktor za „Telegraf“.

U teniskom svetu „Adria Tour“ digao je veliku prašinu. Mnogi teniseri imali su komentar kada je potvrđeno da je nekoliko učesnika turnira pozitivno na koronu.

Pročitajte: Smela haljina i široki osmeh – Aleksandra Troicki je prava bomba (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Aleksandra Troicki (@aleksandratroicki) on Jan 2, 2020 at 11:41am PST

Teniseri pozitivni na koronu - Novak i Jelena čekaju rezultate testa

Turnir je u Zadru prekinut kada je Grigor Dimitrov na društvenim mrežama objavio da je pozitivan na „Covid-19“. Odmah posle te objave usledilo je masovno testiranje i ispostavilo se da je nekoliko učesnika i njihovih trenera takođe pozitivno, a među njima i Marko Paniki, kondicioni trener Novaka Đokovića.

Novak i Jelena testirali su se na korona virus odmah po povratku u Beograd i sada čekaju rezultate, posle kojih će se Novak obratiti javnosti.

Pročitajte: Novak i Jelena Đoković stigli u Beograd – pravo na testiranje na virus korona!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole) on Jun 12, 2020 at 11:35am PDT

Najbolji teniser na svetu odjednom je postao meta ljudi iz sveta „belog sporta“, a oglasio se i njegov višegodišnji prijatelj Endi Marej.

‒ Uvek sam imao dobar odnos sa Novakom, ali ovo što se tamo dešavalo nije dobro. Kada je situacija ovakva, važno je da najbolji sportisti na svetu budu primer, da ukažu na ozbiljnost situacije, da poštuju mere socijalnog distanciranja i sve ostalo. Nadam se da ćemo svi naučiti nešto iz ovoga što se dogodilo i da ćemo stvari shvatiti ozbiljno. Teniska sezona se neće nastaviti ako svake nedelje budemo imali ovakve probleme i teniseri budu radili šta im padne na pamet. - rekao je za britanske medije teniser.

Izgleda da se situacija sa korona virusom vidno pogoršava, a sportisti su ovog puta prvi na udaru, jer je i fudbaler Vujadin Savić pre nekoliko dana dobio pozitivne nalaze testiranja.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Instagram

Slične Vesti