Ona kao iz bajke, a on... Ovako su Aleksandra i Viktor Troicki izgledali na venčanju pre sedam godina

Ona kao iz bajke, a on... Ovako su Aleksandra i Viktor Troicki izgledali na venčanju pre sedam godina

Autor: | 27/11/2023

0

Viktor i Aleksandra Troicki slave godišnjicu braka

Pre sedam godina Aleksandra Đorđević postala je gospođa Troicki. Na današnji dan Viktor Troicki i njegova izabranica rekli su sudbonosno "da" prvo u Crkvi Aleksandra Nevskog, a potom i pred matičarem, u luksuznom hotelu.

Instagram

 

Nizom fotografija par je obeležio godišnjicu braka na svojim društvenim mrežama, a svi su se prisetili njihovog glamuroznog venčanja o kome se godinama pričalo.

Instagram

 

Aleksandra je za svoj najlepši dan ponela kreaciju Biljane Tipsarević, koja je kreirala odevne kombinacije i za mladinu, ali i mladoženjinu majku.

Pročitajte: Nikad nije kasno za ljubav - Oženio se Slavko Beleslin, srećnijeg mladoženju niste nikad videli

Čipka je dominirala na venčanici i velu, a bidermajer je bio od bledoroze cveća. Mladoženja je svečano odelo kupio u Nemačkoj.

 

 

U crkvi kum je bio Uroš Lazić, a kod matičara Nikola Vujadinović. Obojica su prijatelji iz detinjstva. Teniser je Aleksandru zaprosio za vreme održavanja Otvorenog prvenstva Amerike u tenisu.

Pročitajte: Ni blizu Cecinoj proslavi veka - Ovo je jedina fotografija sa svadbe Lidije Ocokoljić, venčanica posebna tema

Ranije je naručio prsten u poznatoj juvelirskoj kući.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dusan Lajovic (@dutzee)

 

- Kako smo bili nerazdvojni, trebalo je da smislim razlog zbog kojeg neću biti pored nje sat-dva, koliko mi je trebalo da odem po prsten. Ponudio sam se da joj kupim kremu koja joj je trebala. Ništa nije posumnjala. Frka mi je bila kad sam uzeo prsten, jer sam bio u panici da ću ga izgubiti, zato sam hteo što pre da je zaprosim. Šetali smo se uveče Central-parkom kad sam je pitao da li želi da se uda za mene i ponudio joj prsten. Prvo je mislila da se šalim, a zatim je delovala izgubljeno, nije znala kako da reaguje od sreće. Ubrzo je rekla – da. Bila je to romantična, rekao bih, čarobna noć u Central-parku - ispričao je tada Viktor za "Gloriju".

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti