Žurka za malu princezu: Tara Đoković u Beogradu slavi rođendan, tata bez pogovora ispunio želju svoje mezimice (foto)

Žurka za malu princezu: Tara Đoković u Beogradu slavi rođendan, tata bez pogovora ispunio želju svoje mezimice (foto)

Autor: | 04/09/2022

0

Rođendan Tare Đoković

Ćerka Novaka i Jelene Đoković danas je napunila pet godina, a rođendanska proslava upriličena je u porodičnom restoranu na Dorćolu.

Pročitajte: Kakva majka, takva ćerka - Jelena i Tara Đoković stilski usklađene na plaži, od kupaćeg do frizure (foto)

Instagram

 

Slavljenica je na ovaj važan dan bila više nego neodoljiva. U stilu male princeze nosila je roze haljinicu od tila, dok je na glavi imala krunu u istoj boji.

Pročitajte: Ako ste očekivali skupe igračke, prevarili ste se - Zavirite u dečju sobu Stefana i Tare Đoković (foto)

Instagram

 
 

- Jelena i Novak odlučili su da naprave žurku za članove porodice i prijatelje, ali i za Tarine drugare. Slavljenica je izrazila želju da sve bude kao iz bajke, da ima roze haljinicu i krunu kao njene crtane junakinje. Roditelji su joj odmah ispunili želju i angažovali dekoratere koji su kreirali bajku koju će mala Tara dugo pamtiti. Kada je ugledala kako je ukrašen prostor, počela je da skače od sreće i da se fotografiše sa drugarima – otkio je izvor za Blic.

Pročitajte: Dadilja Novaka i Jelene Đoković otkrila detalje iz porodičnog doma slavnog para - Ja im nisam potrebna!

Instagram

 
 

Novak i Jelena u svakoj prilici ističu kako je Tara skromna devojčica, a slavi teniser jednom prilikom otkiro je kako je dobila ime.

- Blagosloveni smo što dolazimo iz prelepe zemlje koja nudi skrivene dragulje poput ove divne planine Tare. Naša ćerka je delimično dobila ime zbog ove divlje prirodne lepote. Zahvalan sam na vremenu provedenom sa porodicom. Otkrijte više o Srbiji – ispričao je svojevremeno Nole.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti