Aleksandra i Filip slave petu godišnjicu ljubavi, ovako je sve počelo

Aleksandra i Filip slave petu godišnjicu ljubavi, ovako je sve počelo

Autor: | 30/12/2020

0

Filip i Aleksandra Živojinović zaljubljeni su kao prvog dana, a svoju sreću ne kriju, već su na društvenim mrežama objavili prelepe vesti. Naime, pre tačno pet godina počela je njihova ljubavna priča, a Filip se romantičnim rečima obratio svojoj voljenoj supruzi.

- Pre pet godina sam poslao poruku jednoj devojci. I svaki dan od tada. Srećna godišnjica, mama. Volim te - napisao je zaljubljeni Filip, a Prija mu je odmah odgovorila:

- I ja tebe, tata.

Pročitajte: Aleksandra Prijović otkrila šta Filipu nikad ne bi oprostila

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Filip Branislav Živojinović (@f.zivojinovic)

Ubrzo se i na svom "Instagram" profilu oglasila Aleksandra i Filipu uputila čestitku prepunu ljubavi.

- Srećna nam godišnjica, ljubavi. Volim te - napisala je Prija i objavila do sada neviđenu fotografiju sa romantičnog putovanja u Pariz.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Aleksandra Prijovic (@aleksandra__official)

A te 2015. godine, iako su se godinama viđali i sretali na različitim događajima, desio se sudbonosni poljubac.

- Iskreno, ne sećam se gde smo se Filip i ja upoznali. Godinama sam ga sretala na raznim mestima u prolazu. Viđali smo se kod Brene i Bobe na rođendanima i privatnim žurkama na kojima sam ja često pevala. Međutim, to sve je bilo nekako u prolazu, bez zvaničnog upoznavanja - rekla je Aleksandra nedavno za "Alo".

- Od prvog dana smo bili jedan tim i funkcionisali smo kao jedna duša i jedno telo. Sve je bilo nekako prirodno i ja sam joj posle samo deset dana zabavljanja rekao: „Ja ću se tobom oženiti jednog dana“ - priznao je Filip svojevremeno za domaće medije.

Pročitajte: Aleksandra Prijović bez dlake na jeziku - Ispada da bez Brene i Filipa ne bih uspela!

Photo: ATA Images

Filip i Aleksandra do sada su više puta priznali da su se prvi put poljubili u Prijinom stanu na Voždovcu, a naslednik Bobe Živojinovića je otkrio još neke detalje.

‒ Naš prvi poljubac je bio jako smešan, moram da kažem iskreno. Ovo će sigurno biti onaj momenat kada će Aleksandra reći: „Filipe, ubiću te“ ‒ kroz osmeh je rekao Filip u emisiji "Puls Srbije".

‒ Ja sam tih dana bio bolestan, imao sam neku upalu grla i nisam uopšte hteo da je to veče poljubim da je ne bih razboleo. I mi se sada stalno smejemo na tu temu. Jer, ona je inicirala da se poljubimo, a ja sam se femkao da je ne razbolim, tako da je čitava situacija bila veoma smešna i šeprtljasta. Prvi poljubac nije obećavao da će to biti neka velika ljubav, ali, eto, desilo se - zaključio je Filip koji ne krije da svoju suprugu svakim danom voli sve više.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Miša Obradović; ATA Images; Instagram

Slične Vesti