Filip strasno poljubio Priju nasred scene, nastup prekinut zbog viška emocija

Filip strasno poljubio Priju nasred scene, nastup prekinut zbog viška emocija

Autor: | 02/01/2024

0

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović poljubili se na sceni

Aleksandra Prijović je apsolutna zvezda 2023. godine, a ako se po jutru dan poznaje, na tom tronu će još dugo ostati. I novo muzičko poglavlje otvorila je na spektakularan način. Na dočeku je zablistala u stilu holivudskih diva, ali ništa manje impresivna nije bila ni na reprizi.

Ata Images

 

Tu se, međutim, desilo nešto što nije moglo da prođe nezapaženo. Mreže gore još od sinoć, a za sve je kriv njen suprug Filip Živojinović.

Pročitajte: Da li je moglo bolje za kraj godine? Maćeha Aleksandre Prijović prva rekla velike vesti

Dok je Prija pevala pred prepunom salom, Filip je prišao i poljubio je usred pesme, na sceni. Ne bilo koje pesme, doduše, već jedne koju je on napisao, a za oboje ima posebno značenje - „Devet života“.

Iako joj je suprug najveća podrška, kao i cela porodica, on retko kad sebi dopušta izlive nežnosti u javnosti. Verovatno ga je ponela pesma. I Aleksandra je bila iznenađena... Ipak, uspela je da nakratko prekine nastup i čučne kako bi mu uzvratila poljubac.

@live.nastupi

Aleksandra Prijovic x Filip Zivojinovic - Devet zivota live at Sava Centar 01.01.2024. ♬ original sound - Live nastupi

Ovaj trenutak mnogi su ovekovečili, pa je snimak za kratko vreme obišao internet i medije širom regiona. Samo na jednom kanalu na TikToku do sada ga je videlo više od dvesta hiljada ljudi.

Pročitajte: Znači, to se dešava kad misle da ih niko ne gleda! Isplivao snimak Prije i njenog supruga - Filipe, zašto je ljutiš?!

- Hvala Filipu za jednu od najlepših pesama koje sam ikad snimila, „Devet života". On mi je posvetio stih „Kada su rekli svi da nisi taj, ja sam rekla da jesi" - istakla je kroz suze popularna pevačica tokom drugog koncerta u beogradskoj Areni.

Ata Images

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Boško Karanović

Slične Vesti

Najnovije vesti