Aleksandra i Filip Živojinović: Poljubac tačno u ponoć pred hiljadama ljudi!

Aleksandra i Filip Živojinović: Poljubac tačno u ponoć pred hiljadama ljudi!

Autor: | 02/01/2020

0

Aleksandra i Filip Živojinović su zajedno dočekali Novu godinu, a poljubac tačno u ponoć ostaće zauvek zabeležen na fotografijama onih koji su bili na pevačicinom novogodišnjem koncertu

Aleksandra i Filip Živojinović su ovu prestupnu 2020. godinu dočekali zajedno, uz pesmu i muziku, a s njima je bio i njihov maleni sin Aleksandar.

Pevačica je nastupala u jednom prestoničkom hotelu, savršeno stilizovana i nikad zgodnija. Crna haljina otvorenih leđa s srebrnim šljokicama na prednjem delu, istakla je njenu vitku liniju. Svedena frizura, crveni ruž i osmeh, uz njene hitove i dobro raspoloženje, bili su dovoljni za sjajnu atmosferu na dočeku.

Aleksandra i Filip Živojinović će prošlu godinu pamtiti po najlepšem događaju koji im je promenio život

Tačno u ponoć Filip je došao do bine i poljubio svoju lepu suprugu čestitavši joj Novu godin. Poljubac su zabeležile mnoge kamere na mobilnim telefonima, ali i fotoreporteri koji su se našli na licu mesta.

Aleksandra je u nedavnom intervjuu za Blic objasnila da je Filip mnogo romantičniji od nje.

- Pa, Filip je romantičniji i on je toliko kreativan da mi se čini da nikad u tome neću biti bolja od njega. Brzina života nam ne dozvoljava da jedno drugo obradujemo putovanjem, jer to najviše volimo, a kada odvojimo vreme za odmor, tada je romantika prisutna. Nama iskreno ne treba povod da jedno drugo iznenadimo, usrećimo... - tako da ovaj poljubac pred svima nije neočekivan.

Aleksandra je za "reprizu" dočeka pevala u Banja Luci, ali će predstojeći Božić provesti najverovatnije u svom domu s Filipom i sinom. Pevačica će godinu za nama pamtiti po lepom, jer je njen život postao bogatiji i sadržajniji na najlepši mogući način.

- Ova godina će definitivno za mene biti najlepša zato što smo dobili sina i usleli se u kuću. Sve se lepo dešavalo, osim smrti mog deke. Njegov odlazak nikad neću prežaliti.

Aleksandra Prijović trenutno radi na pesmama i to joj je prioritet za narednu godinu

Šta očekujete od 2020. godine? Šta spremate za publiku?

- Trenutno radim na pesmama i to mi je prioritet za narednu godinu. Imam dosta balada i sad čekam neke brže. Čak smo se šalili da izdam album samo sa baladama, koliko ih imam, ali svakako do juna će, nadam se, sve biti gotovo - objasnila je Aleksandra za pomenuti list, a kako je bilo na dočeku 2020. godine pogledajte u galeriji prred vama.

 

Hellomagazin.rs ATA Images