Aleksandra Prijović: Sin Aleksandar je od rođenja glava kuće i šef naših života

Aleksandra Prijović: Sin Aleksandar je od rođenja glava kuće i šef naših života

Autor: | 30/04/2020

0

Za Aleksandru Prijović i Filipa Živojinovića 6. mart ostaće zauvek zabeležen u kalendaru najvažnijih životnih događaja. Tog dana 2019. godine rodio se njihov sin Aleksandar.  Najmlađi žlan porodice Živojinović odmah je doneo radost i svima postao pravi miljenik. Mladim roditeljima je sin apsolutni centar sveta, a ponosna mama ne skriva da je on glavni u kući, iako ima tek 13 meseci.

Aleksandra Prijović priznaje da je sin glavni u njihovoj porodici

–  Od trenutka kada se Aleksandar rodio, on je ne samo glava kuće već je šef naših života. On je naša najveća sreća i ljubav i tu ne bih ništa menjala. A čija je poslednja? Ako mislite na Filipa i mene, tu je borba neprestana –  rekla je i istakla da  uživaju u roditeljstvu.

Pročitajte: Aleksandra Prijović otkrila na šta je nagovara suprug Filip- Plašim se da se ne povredim

Pročitajte: Aleksandra Prijović kao majka i domaćica- Volim da odem na pijacu

–  I da ga ne puštamo, on svakako radi šta želi. Baš danas je prohodao, tako da je sad gospodar prostora (smeh), a mi kao i svi roditelji, uživamo u svakom njegovom koraku –  rekla je Alekandra za Blic i otkrila tajnu za srećan i uspešan brak

–  Ljubav i poštovanje, mada ta dva obično idu zajedno. Bez toga zdrav brak ne postoji –  rekla je pevačica.

Aleksandra i Filip priželjkuju još dece

Koliko im je rođenje sina oplemenilo život, govori i činjenica da Aleksandra i Filip nameravaju da prošire svoju porodicu. Kako je pevačica nedavno priznala, žele još petoro!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Aleksandra Zivojinovic (@aleksandra__official) on Mar 6, 2020 at 1:21am PST


– Filip i ja bismo voleli da imamo što više dece. Uživamo sa Aleksandrom i želimo ih još petoro, ako Bog da. Dece nikad dosta! Nema ništa lepše od velike i srećne porodice.

Majčinstvo kao najlepša uloga

Majčinstvo je najlepša uloga koju žena iskusi tokom života, a koje sa sobom, pored brojnih lepih stvari, nosi i odricanja. Aleksandri je naslednik na prvom mestu pa ne može više da putuje kad poželi.

Pročitajte: Aleksandra Prijović- Plakala sam na krštenju sina, bilo je preemotivno

– Kada mi dođe sada da otputujem negde na dva dana, nema više toga… Ne mogu više da odem kad i gde hoću, niti ja želim da idem – meni je najlepše kada sam sa njim kod kuće i to je ljubav moja najveća na svetu – rekla je nedavno za domaće medije i otkrila na koga mali Aleksandra liči.

Pročitajte: Aleksandra Prijović objavila prvu fotografiju sa sinom: Hvala ti za najlepšu godinu

– Fizički na Bobu, karakterno -nekako je u svom svetu, što znači da je na Filipa. Zovem ga sto puta, ne sluša… Kada gleda nešto, ne zanima ga ništa, tako i Filip – bila je iskrena u nedavnom razgovoru Aleksandra.

Komentari (0)

Loading
Hellomagazin.rs Andreja Damjanović/Luka Šarac/Instagram