Aleksandra Prijović izgleda kao boginja, a ovo je razlog za to!

Aleksandra Prijović izgleda kao boginja, a ovo je razlog za to!

Autor: | 22/06/2020

0

Aleksandra Prijović izgleda kao prava moderna boginja, a razlog za to nije nova pesma niti album u najavi već nešto mnogo snažnije - proslava druge godišnjice ljubavi

Aleksandra prijović izgleda savršeno od kako je postala gospođa Živojinović, a čini nam se još bolje od kako je postala mama. Linija je dovedena do savršenstva, a modni stil je u potpunosti prilagođen njenom stasu, vremenu u kom živimo, kao i njenim godinama.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Aleksandra Prijovic (@aleksandra__official) дана 9. Мај 2020. у 3:48 PDT

Ovoga puta se odlučila za izazovnu kombinaciju teksasa i modernih dubokih čizama koje prate liniju noge. Očito je ovo pun pogodak, jer je figura izduženija, a seksepil "upakovan" na pravu meru.

Pročitajte: Aleksandra Prijović izgleda savšeno u ovoj haljini

Mini teksas kombinezon na kopčanje, ležerno otkriva njenu finu bistu akcentujući nežnu čipku rublja, dok su noge došle do punog izražaja u vrtoglavim potpeticama čizama. Kontrast teksasa u finoj plavoj boji i zagasite crvene boje čizama odlično se pokazao kao dobitna modna kombinacija - bilo za večernji izlazak ili pak za popodnevni ručak s nekim dragim ljudima.

Ali, specijalan buket na ovaj poseban dan su zapravo razlog Aleksandrinog sjaja!

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović venčali su 21. juna 2018. u crkvi Svetog Vasilija Ostroškog na Bežanijskoj kosi.  Od Filipa je dobila divan buket cveća, a prijatelji i kolege su im čestitali na drugoj godišnjici ljubavi.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Aleksandra Prijovic (@aleksandra__official) дана 21. Јун 2020. у 5:05 PDT

Podsetimo se kako je izgledalo crkveno venčanje - Aleksandra i Filip u crkvi Svetog Vasilija Ostroškog se zavetovali na večnu ljubav (video)

Za najlepši dan u njihovim životima obe porodice nisu žalile novac, te su tako se upustili u to da ispune svačije želje. Za dekoraciju čitavog prostora izdvojili su nešto manje 70.000 evra, u to je bio uključen veliki zeleni vrt, dijamantska dekoracija koja visi sa vrha hale, velelepni lusteri koji će biti u celoj hali, poseban oltar i mnoge druge stvari koje su oplemenile prostor i dale mu dodatnu toplinu

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Miša Obradović/ATA Images

Slične Vesti

Najnovije vesti