Dragana Mirković ne prestaje da plače, Marko i Manuela jasni po pitanju razvoda roditelja

Dragana Mirković ne prestaje da plače, Marko i Manuela jasni po pitanju razvoda roditelja

Autor: | 27/03/2024

0

Najlepša bajka na domaćoj estradi nije imala hepiend. Dragana Mirković iznenadila je javnost saopštenjem da se posle 24 godine ljubavi rastaje od Tonija Bijelića, a još veći šok usledio je nakon saznanja da njih dvoje dugo nisu živeli pod istim krovom.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Koliko juče svi su verovali da su jedan od najsrećnijih i najskladnijih parova ovdašnjeg javnog života.

No, u veličanstvenom dvorcu nadomak Beča pevačica je noći provodila sama.

Pročitajte: Toni na Draganinom koncertu već imao drugu ženu? ONA je uzrok kraha braka

- Već duži vremenski period moj odnos sa Tonijem nije više ono što je bio, a poslednje tri godine mi praktično vodimo odvojene živote i ne živimo pod istim krovom. Uprkos svim nepomirljivim razlikama, zarad dobrobiti svoje porodice i zato što sam tako vaspitavana, učinila sam sve da spasim zajednicu koju smo nekada imali.

Milan Maričić/ATAImages

 

Deca su joj uteha, ali ni oni više nisu u porodičnom gnezdu.

Marko i Manuela sada su u Beču zbog fakulteta, žive u odvojenim stanovima, ali koriste svaki trenutak da budu sa roditeljima. Upravo su njih dvoje pružali majci najveću podršku na nedavnim koncertima u Beogradu.

Društvo joj prave i na turneji po regionu. Ovog vikenda zajedno su posetili manastir Ostrog posle koncerta u Podgorici, a folk diva je uz fotografiju sa decom napisala: “Moj svet, moje svetinje”. Pre samo tri dana, kada niko nije mogao ni da nasluti kakvi se lomovi dešavaju u njenom privatnom životu.

Instagram/dragana_mirkovic

 

Doduše, mnogima je bilo sumnjivo to što se Toni nije slikao sa Draganom ni pre ni posle spektakla u beogradskoj Areni. Već tada je počelo da se šuška da nešto nije u redu.

Dragana Mirković neutešna je posle razvoda, a kako je izvor blizak pevačici otkrio za Blic, bilo joj je posebno teško u decembru, kad je Toniju umrla majka. Svekrvu je veoma poštovala. Skrhana od bola, zbog velikog gubitka za celu porodicu odložila je koncerte za februar.

Pročitajte: Dvorac, luksuzni automobili, televizija... Šta Dragana Mirković dobija posle razvoda od Tonija

- Njihov odnos se ni posle tragedije nije promenio. Prethodnih godinu dana Dragana je bukvalno stiskala zube zbog njega, a kako više nije mogla da izdrži, odlučila je da svima prizna kakvo je pravo stanje stvari.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Milan Maričić/ATAImages

Slične Vesti