Manuela Bijelić ne voli da se eksponira, ali sinoć nije mogla da propusti mamin koncert u Beogradu

Manuela Bijelić ne voli da se eksponira, ali sinoć nije mogla da propusti mamin koncert u Beogradu

Autor: | 17/02/2024

0

Ćerka Dragane Mirković na koncertu u Beogradu

Dragana Mirković sinoć je priredila pravi spektakl u Beogradu. Prvi od dva koncerta u Areni, kojim obeležava četiri decenije karijere, okupio je krem ovdašnje estrade, a tu je, naravno, bila i njena porodica. Sve vreme iz centralne lože podršku su joj pružali suprug Toni Bijelić, sin Marko i ćerka Manuela.

Boško Karanović

 

Iako se trudila da neopaženo uđe u dvoranu, fotografi su lepu Manuelu ipak prepoznali i stigli. Ona ne voli da se eksponira, u poslednje vreme nema je ni na društvenim mrežama, javni život nimalo je ne interesuje i o njoj se malo zna.

No, nije mogla da propusti jedan od najvažnijih događaja u majčinoj karijeri, pa se sinoć konačno pojavila u Beogradu.

Pročitajte: Dragana Mirković peva pred punom Arenom, bodre je Toni, Marko, jedna ministarka i brojne kolege

Za ovu priliku ćerka Dragane Mirković odabrala je elegantnu kombinaciju – crno odelo sa interesantnim detaljima na reverima i trendi patike, savršenu obuću za velike koncerte na kojima dobra zabava, pesma i ples ne nedostaje. A kod Dragane je bilo baš tako.

Boško Karanović

 

Manueli, koja ima 22 godine, obrazovanje je uvek bilo na prvom mestu, a u slobodno vreme voli da putuje. Folk diva jednom prilikom je ovako govorila o ćerki:

- Manuela je drugačija, povučena je, ona je moja beba. Za nju moji prijatelji kažu da je devojka s najlepšim očima i najčistijom dušom. 

Pročitajte: Volim te... Ćerka Dragane Mirković pokazala veliku ljubav javno, porodica presrećna

- Oni su normalna deca, što je danas najlepši kompliment. Nisu razmaženi, ne pate za brendovima. Čak sam jednom zamolila ćerku da obuče jednu moju haljinu jer je malo ekskluzivnija, a ona nije htela da čuje, bilo bi je blam da je drugarice vide u tome. Takva je - otkrila je Dragana.

Boško Karanović

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Boško Karanović

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti