Marko Bijelić doneo odluku koja je šokirala porodicu, Dragana se odmah oglasila: Mama nije uspela... FOTO

Marko Bijelić doneo odluku koja je šokirala porodicu, Dragana se odmah oglasila: Mama nije uspela... FOTO

Autor: | 26/06/2023

0

Marko Bijelić, sin Dragane Mirković, pravi je srcelomac. Na Instagramu ima armiju fanova, skoro 14.000 ljudi (verujemo da dominiraju pripadnice lepšeg pola), a njegove poslednje objave, posebno fotografije, podigle su oblake prašine.

Instagram

 
 
 

Automobili, Markova najveća strast, u prvom su planu, kao i elegantno crno odelo. U stilu Džejmsa Bonda, mada je glavni akter, mora se priznati, zgodniji, lepši i mlađi. Tu je i dvorac, tek da ukrasi prizore od kojih zastaje dah.

Pročitajte: Dobrodošla je, ali pod jednim uslovom! Dragana Mirković o vezi sina Marka sa njenom koleginicom

„Postoji samo jedan način da postanete izuzetan čovek, profesionalac. Morate da prođete kroz pakao i da preživite“, poručuje sin Dragane Mirković pored jedne slike.

Instagram

 

Prva se javila mama, koja je ispod objave ostavila nekoliko „srcastih“ emotikona, a i ostali komentari bili su puni podrške i komplimenata na račun Markovog izgleda. Tu je i video snimak, opisan tek rečima: „Niko ne zna“.

Dragana je iskoristila priliku da se našali sa sinom: „Da li je moguće da su te pratioci aktivirali da se slikaš? Mama nije uspela.“

Na to je Marko odgovorio: „Izgleda da jesu“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by V̶E̶N̶O̶M̶ (@marko.vnm)

 

„Kao muškarac, moraš da gradiš svoj karakter. Život je kao video igrica. Nikad neću razumeti zbog čega većina odlučuje da igra slabo i glupo“, nastavio je priču ispod treće fotografije, a pošto na svakoj izgleda prilično ozbiljno, neko mu je poručio ‒ „više osmeha“.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti