Više ne želi da se krije, bez griže savesti! Toni Bijelić uslikan ispred hotela FOTO

Više ne želi da se krije, bez griže savesti! Toni Bijelić uslikan ispred hotela FOTO

Autor: | 29/03/2024

0

Dragana Mirković podnela je zahtev za razvod braka i saopštila da se posle duge dve decenije rastaje od supruga Tonija Bijelića.

Antonio Ahel/ATAImages

 

- Već dugo moj odnos sa Tonijem nije više ono što je bio, a poslednje tri godine mi praktično vodimo odvojene živote i ne živimo pod istim krovom. 

- Uprkos svim nepomirljivim razlikama, zarad dobrobiti svoje porodice i zato što sam tako vaspitavana, učinila sam sve da spasim zajednicu koju smo nekada imali - bila je više nego jasna poruka Dragane Mirković upućena javnosti.

Ubrzo su stigle reči podrške od koleginica sa estrade, dok je s druge strane, njen bivši muž obrisao društvene mreže i povukao se iz javnosti.

Pročitajte: Manuela pozvala roditelje, moli ih samo jedno - Dragana zabrinuta za ćerku

Međutim, njegovo povlačenje bilo je kratkog daha, ubrzo je stiglo podugačko saopštenje od njegovih zastupnika koji su demantovali razne spekulacije, a jedna od njih bila je i da Toni ima ljubavnicu.

- Nije istina da gospodin Bijelić ima vezu sa 15 godina mlađom ljubavnicom. Ovim putem moja stranka, gospodin Bijelić, ističe da se u privatnom i poslovnom životu uvek ponaša časno, dostojanstveno i kao porodični čovek.

Toni Bijelić prvi put u javnosti

- Nadalje ističe da nikada nije učinio ništa čime bi dao povoda ili razloga za navedene objave, te zahvaljuje medijima na razumevanju što s ciljem zaštite svoje porodice i očuvanja privatnosti ne želi da daje izjave povodom aktuelnih događaja.

- Protiv medija koji su objavama ukaljali čast i ugled gospodina Bijelića i njegove porodice biće preduzeti pravni koraci u skladu sa Zakonom o informisanju - navela je pravna zastupnica Tonija Bijelića za Republiku.

Tišina i na društvenim mrežama je prekinuta. Toni je rešio da se više ne krije od javnosti i nastavi svoj život onako kako ga je vodio i do sada.

Naime, suprug Dragane Mirković objavio je fotografiju ispred luksuznog hotela u Austriji, gde je ispijao popodnevnu kafu, a sudeći prema fotografiji, sedeo je sam.

tonibijelic / Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATAImages

Slične Vesti

Pročitajte još