Tajna Tonija Bijelića više ne može da se sakrije: Znate li ko je uopšte Draganin muž?

Tajna Tonija Bijelića više ne može da se sakrije: Znate li ko je uopšte Draganin muž?

Autor: | 27/03/2024

0

Tajna Tonija Bijelića ugledala svetlost dana

Dragana Mirković i Toni Bijelić važili su za jedan od najskladnijih parova na sceni, pa nije ni čudo što su zajedničkim snagama uspeli da stvore čitavu imperiju, a njihovo najveće bogatstvo definitivno su sin Marko i ćerka Manuela.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Bajkovit život u dvorcu Ebenfurt prekinut je, čini se, preko noći.

Vest da se Dragana Mirković razvodi od supruga Tonija, posle 24 godine, iznenadila je celu naciju, a ubrzo nakon što je pevačica potvrdila da je došlo do kraha braka, počele su priče o novoj ljubavi bogatog Tonija, međutim, do danas ta informacija nije potvrđena.

Pročitajte: Šta mu je to trebalo - Posle razvoda od Dragane, Toni Bijelić povukao drastičan potez

Iako se manje-više zna kako je stečeno višemilionsko bogatstvo nekada najuspešnijeg para, postoje detalji iz života Tonija Bijelića koje malo ko zna.

Za početak, pravo ime Tonija Bijelića zapravo je Antonije, što mnogi nisu znali. 

Rođen je 1973. godine u Beču, u Austriji, gde se školovao i počeo da se bavi unosnim poslom, a  mesto predaka Šimić, nadomak Banjaluke, nikada nije zaboravio, pa je tako sa sinom prošle godine i boravio tamo.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Pre nekoliko godina kupio je od nemačke kompanije „Xenatec“ fabriku i prava za proizvodnju kupe verzije luksuznog automobila „majbah“ i investirao novac u novi početak, a 2022. godine je odlučio da ode korak dalje i pozicionira se na novo tržište.

Prilikom posete Egiptu sklopio je unosan poslovni ugovor, odnosno prodaju „majbah kupea“ u Kairu.

Pored toga, u planu je širenje na tlu Saudijske Arabije, što će biti više nego dobar strateški potez, uzme li se u obzir koliko bogataša živi u tom delu sveta.

Pročitajte: Toni na Draganinom koncertu već imao drugu ženu - ONA je uzrok kraha braka

Inače, Bijelić je, istina, i pre braka sa Draganom, bio uspešan biznismen, a udruživanje u bračnu zajednicu oboma je, osim ljubavi, donelo i finansijske koristi, dok su se bavili različitim poslovima od automobilizma, preko građevine, pa do televizije.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Jednom prilikom je, tako bar tvrde mediji u Srbiji, Toni otkrio da je svojoj supruzi prepisao svu svoju imovinu, a kao razlog naveo je: „Zato što sam to hteo”.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATAImages

Slične Vesti

Najnovije vesti