Razvodi se Dragana Mirković, OVO je razlog

Razvodi se Dragana Mirković, OVO je razlog

Autor: | 26/03/2024

0

Razvodi se Dragana Mirković

Pre 24 godine, Dragana Mirković, velika muzička zvezda i miljenica nacije, odlučila je da se odseli u Beč.

Dejan Milićević

 

U glavnom gradu Austrije upoznala je svoga princa u vidu mladog i ambicioznog poslovnog čoveka Tonija Bijelića. Ljubav je planula i, uprkos svim preprekama, njih dvoje su se ubrzo venčali.

Dobili su dvoje divne dece, u harmoniji su izgradili poslovnu imperiju, a ubrzo se, kao što bajke i nalažu, uselili i u dvorac. Delovalo je da će živeti srećno do kraja života.

Pročitajte: Dragana Mirković sa decom posetila manastir Ostrog, sve raznežila emotivnom porukom

Ipak, da iza zidova dvorca Ebenfurt nije sve onako kako je u javnosti delovalo postalo je jasno juče kada je, posle više od dve decenije braka, Dragana predala zahtev za razvod od austrijskog biznismena.

Sa željom da ostane dosledna i otvorena prema javnosti, Dragana za Kurir potvrdila da se razvodi.

- Kao neko ko je čitav svoj život zasnovao na iskrenosti, osećam moralnu obavezu da se danas obratim celokupnoj javnosti.

Mirko Tabašević

 
 

- Sa žaljenjem moram da vas obavestim da sam predala zahtev za razvod braka.

Već dugo moj odnos sa Tonijem nije više ono što je bio, sve to vreme mi praktično vodimo odvojene živote i ne živimo pod istim krovom.

Uprkos svim nepomirljivim razlikama, zarad dobrobiti svoje porodice i zato što sam tako vaspitavana, učinila sam sve da spasim zajednicu koju smo nekada imali.

Međutim, s vremenom je taj jaz postao sve veći i shvatila sam da veću štetu činim svojim najmilijima ostajući na silu u nečemu što odavno ne funkcioniše, nego stavljajući tačku na naš brak.

Ja svakako ostajem dosledna svojim principima, svom načinu života, kao što ostajem verna svojoj porodici i svojoj publici, a prema Toniju ću uvek gajiti poštovanje kao prema ocu svoje dece i nekome sa kim sam provela mnogo lepih godina.

Pročitajte: Dragana posle 24 godine otkrila veliku istinu o braku - Ne mogu reći da sam se nešto najstrašnije zaljubila...

- Zbog svega toga ovo je moje jedino obraćanje povodom svega, medijima zahvaljujem na dosadašnjoj saradnji i molim vas da poštujete ovu odluku i da ne povećavate težinu trenutka kroz koji cela naša porodica prolazi.

S nadom da ću vam se sledeći put javiti sa mnogo lepšim vestima, unapred zahvaljujem na razumevanju - navela je Dragana.

Petar Đorđević

 

U svom obraćanju muzička zvezda ostala je dosledna da ne iznosi detalje svoje intime u javnost, kao što ni tokom četiri decenije karijere nikada nije činila, a i Toni Bijelić je za sada ostao nedostupan za izjave, pa deluje da su oboje odlučili da zadrže dostojanstvo i sačuvaju svoju porodicu na sve moguće načine.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATAImages

Slične Vesti