Nikola i Lena su tipični tinejdžeri, prave nered i navijaju za mamu: Konstraktu deca bodre svim srcem

Nikola i Lena su tipični tinejdžeri, prave nered i navijaju za mamu: Konstraktu deca bodre svim srcem

Autor: | 02/03/2024

0

Konstraktina deca već tinejdžeri

Konstrakta ovih dana ponovo podiže prašinu. Da li će ponovo predstavljati Srbiju na Pesmi Evrovizije? Saznaćemo uskoro...

U svakom slučaju jedan je od favorita i mnogi bi voleli da je ponovo vide na sceni najvećeg evropskog muzičkog takmičenja.

Boško Karanović

 

Autentična umetnica, pravog imena Ana Ignjatović Đurić, iza sebe ima uspešnu karijeru.

Iako po profesiji arhitekta, u muzičkim vodama se već niz godina savršeno snalazi, a svi koji prate avangardnu scenu dobro znaju da je bila i lid-vokal benda „Zemlja gruva!“.

Pročitajte: Pesma za Evroviziju 2024 - Žene dominiraju, ONA vodi na kladionicama, a ko je vaš favorit? ANKETA

Privatno, Ana je srećno udata za kolegu arhitektu Milana Đurića, sa kojim ima dvoje dece, sad već tinejdžere, Nikolu i Lenu. Oni su se, kako je rekla, brzo navikli na maminu popularnost.

Marija Mlađen/ATAImages

 

- Deca brzo prihvataju promene, tako da nije bio problem. U početku im je bilo smešno, a kasnije su prihvatili. Na kraju im je to bilo i korisno, jer su se malo osamostalili.

No, nije lako izaći na kraj sa pubertetom koji ih oboje “trese”. Kako se snalazi na tom terenu?

Milan Maričić/ATAImages

 

- Vreme će pokazati šta sam uradila sa mojim pristupom. Oduvek decu posmatram i tretiram s poštovanjem, uvažavam sve njihove potrebe. Što se tiče postavljanja granica, tu sam jako tanka. Uvek idem na to da su oni sposobni da razumeju kada sa njima sedneš i objasniš im zašto je nešto okej, a nešto nije – otkrila je nedavno Konstrakta koja je pre dve godine u Torinu “zarazila” Evropu stihom “umetnica mora biti zdrava”.

Boško Karanović

 

 

- Ostane krevet neraspremljen pet dana, svuda su knjige, čarape, farmerke… Verujem da nismo jedini u toj situaciji sa tinejdžerima. Nisam tu nešto postigla, ali imam još neko vreme valjda da ih uteram u odgovornost prema njihovoj okolini.


 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Amir Hamzagić/ATAImages

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti