Pred izlazak na Beoviziju stigle vesti o opakoj bolesti: Više nije tajna, Konstrakta nosila u sebi veliku tugu

Pred izlazak na Beoviziju stigle vesti o opakoj bolesti: Više nije tajna, Konstrakta nosila u sebi veliku tugu

Autor: | 29/02/2024

0

Konstraktin muž saznao loše vesti

Malo je falilo da se Ana Đurić Konstrakta ne pojavi na takmičenju Pesma za Evroviziju gde je odnela pobedu, a sve zbog narušenog zdravlja njenog supruga Milana Đurića, sa kojim je te 2022. godine bila u Nemačkoj na medicinskim ispitivanjima.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Milanu je, naime, dijagnostikovan tumor, zbog čega je Ana izgubila tlo pod nogama, te je neko vreme, što je i normalno, bila rastrzana i u vrlo teškom mentalnom stanju.

Nije bila spremna da sluša aplauze i raduje se bodovima na takmičenju dok se u isto vreme njen izabranik brine za život.

Milan se tih dana podvrgao iscrpnim medicinskim ispitivanjima u Nemačkoj, gde su zajedno otputovali da bi lekari znali sa kojim oblikom bolesti imaju posla, piše Story.

Konstraktin muž saznao loše vesti

Na svu sreću, testovi su pokazali da panici nije bilo mesta i da je zapravo reč o benignom obliku, koji se lako da ukloniti.

Pročitajte: Šta se desilo sa Konstraktom - Nestala je iz javnosti, a sad se odlučila na drastičnu promenu, ne liči na sebe FOTO

Osmeh se tih dana ponovo vratio na lica porodice Đurić, a Ana je, znajući šta je očekuje, prionula na rad.

Njena pojava u polufinalu, a zatim i finalno predstavljanje na Pesmi za Evroviziju ni po čemu nije odavala utisak da je bila zabrinuta i tužna.

Večeras ćemo imati prilike ponovo da vidimo Konstraktu u njenom elementu, a da li će uspeti da osvoji srca publike i ovog puta ostaje nam da vidimo u finalnoj večeri u nedelju.

Milan Maričić / ATA images

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATAImages

Slične Vesti