Pred izlazak na scenu Beovizije stigle su vesti o opakoj bolesti: Bol koju je Konstrakta nosila u sebi više nije tajna

Pred izlazak na scenu Beovizije stigle su vesti o opakoj bolesti: Bol koju je Konstrakta nosila u sebi više nije tajna

Autor: | 30/03/2022

0

Konstraktin muž saznao loše vesti

Malo je falilo da se Ana Đurić Konstrakta (43) ne pojavi na takmičenju Pesma za Evroviziju gde je odnela pobedu, a sve zbog narušenog zdravlja njenog supruga Milana Đurića, sa kojim je početak godine provela u Nemačkoj na medicinskim ispitivanjima.

Pročitajte: Konstraktin muž je on, mnogi nisu odobravali njihovu ljubav

Facebook

 

Milanu je, naime, dijagnostikovan tumor, zbog čega je Ana izgubila tlo pod nogama, te je neko vreme, što je i normalno, bila rastrzana i u vrlo teškom mentalnom stanju. Nije bila spremna da sluša aplauze i raduje se bodovima na takmičenju dok se u isto vreme njen izabranik brine za život. Milan se tih dana podvrgao iscrpnim medicinskim ispitivanjima u Nemačkoj, gde su zajedno otputovali da bi lekari znali sa kojim oblikom bolesti imaju posla, piše Story.

Pročitajte: Konstraktin muž ušao je u njen život nenadano, prelepa ljubavna priča umetnice i uspešnog arhitekte

RTS

 

Konstraktin muž nije dugo čekao na rezultate

Na svu sreću, testovi su pokazali da panici nije bilo mesta i da je zapravo reč o benignom obliku, koji se lako da ukloniti. Osmeh se tih dana ponovo vratio na lica porodice Đurić, a Ana je, znajući šta je očekuje, prionula na rad.

Njena pojava u polufinalu, a zatim i finalno predstavljanje na Pesmi za Evroviziju ni po čemu nije odavala utisak da je doskoro bila zabrinuta i tužna. Maestralno je izvela numeru, koja je napravila potpuni preokret pa se s nestrpljenjem iščekuje ovogodišnja Evrovizija i Konstraktin nastup u Torinu.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti