Konstrakta konačno otkrila koja je tajna njene zdrave kose: Nude mi se velike pare za nešto za šta nisam sigurna da je opravdano

Konstrakta konačno otkrila koja je tajna njene zdrave kose: Nude mi se velike pare za nešto za šta nisam sigurna da je opravdano

Autor: | 30/05/2022

0

Konstraktina tajna zdrave kose je jednostavnija nego što mislite

Koja li je tajna zdrave kose Ane Đurić Konstrakte, koja li je tajna? Na ovo, ali i mnoga druga pitanja, ovogodišnja predstavnica Srbije na Pesmi Evrovizije odgovarala je hrvatskom novinaru Aleksandru Stankoviću u emisiji „Nedeljom u dva“. 

‒ I onda kad su kritične situacije kao ova sad, ja operem šiške i frizura je gotova. Šiške štede vreme – našalila se Konstrakta na početku emisije.

Pročitajte: Lena i Nikola njen su najveći uspeh, Konstrakta prvi put otvoreno o odnosu s decom - Plaši me samo jedno...

Nedeljom u 2 printscreen

 

Na pitanje koliko joj se život promenio otkad uživa status zvezde ispričala je: 

‒ U muzici sam dosta godina i ovaj tretman je znatno drugačiji. Odjednom, meni se daje ovo, daje mi se ruka, nose mi stvari... I to je ono što me na neki način muči. Tu spadaju i šamponi. Nude se velike pare za nešto za šta nisam sigurna da je opravdano. Pet hiljada evra, deset, 'ajde snimi ovo za dvadeset. I mislim da to nekako nije u redu. Ja još nisam počela da zarađujem na taj način, možda u nekom trenutku hoću, ali to je nešto što me muči, ceo taj „advertising“ i koliko se novca tu troši.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin