Da li Konstrakta pobeđuje? Evropa je rekla svoje, ekskluzivni snimci (video)

Da li Konstrakta pobeđuje? Evropa je rekla svoje, ekskluzivni snimci (video)

Autor: | 14/05/2022

0

Konstrakta u finalu Evrovizije

Večeras se u Torinu održava finale ovogodišnje Evrovizije, a malo je reći da je ne samo Evropa, već i ceo svet poludeo za Anom Đurić Konstraktom i njenom pesmom "In Corpore Sano". 

Čekajući večerašnji finalni nastup euforija na ulicama Torina je sve veća. Konstaktina pesma definitivno je favorit ovogodišnjeg Eurosonga a tome svedoče i ekskluzivni snimci koje donosi Svet.

Pročitajte: Nastup koji su svi čekali - Konstrakta u finalu Evrovizije (video)

Konstrakta u finalu, na ulicama čitave Evrope čuje se "In Corpore Sano"

Van „Pala Alpitour“ hale ljudi se izuzetno dobro zabavljaju a mnogi koriste priliku i da popričaju s novinarima koji su trenutno u Italiji. Konstraktin muzički spot za Evroviziju prebacio je 14 miliona pregleda i postao viralan širom Evrope. Pesma je prva na muzičkim listama u Austriji, Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Severnoj Makedoniji, Srbiji i Švajcarskoj, pod brojem dva se vodi na Malti, u Norveškoj i Švedskoj, navodi Kvorb.net.

Uostalom koliki je uspeh napravila Konstraktina pesma najbolji pokazuju i snimci koji su pred vama. 

 
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SVET (@svet_rs)

Da li Konstrakta pobeđuje?

Zemlje u regionu ne kriju oduševljenje Anom Djurić Konstraktom koju javno i podržavaju. Ono što je začudilo jeste da i nemački mediji danima hvale srpsku prestavnicu na ovogodišnjem Eurosongu.

I veoma čitani britanski nedeljnik Radio tajms, koji je pokrenuo BBC a sada ga izdaje Immediate Media objavio je da da bi Konstrakta mogla da ponovi uspeh Marije Šerifović koja je zauzela prvo mesto na takmičenju održanom 2007. sa pesmom “Molitva”.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti