Morske fotografije Jelene Karleuše oduzimaju dah

Morske fotografije Jelene Karleuše oduzimaju dah

Autor: | 27/07/2020

0

Dok je Duško Tošić primoran da vreme provodi u karantinu, njegova supruga Jelena Karleuša sa ćerkama je na letovanju u Turskoj.

Duško se nedavno, nakon velikog porodičnog slavlja, pozdravio sa ćerkicama i suprugom i vratio u Kinu, a sada dane provodi u karantinu.

Pročitajte: Drama u jutarnjim satima - Posle napada na Kalemegdanu, oglasio se Duško Tošić

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dusko Tosic (@duskotosic) on Jul 27, 2020 at 3:04am PDT


- Lice čoveka sam poslednji put video kad sam izašao iz aviona. Na aerodromu su me dočekali lekari u skafanderima i sproveli do hotela. Iz sobe mogu da izađem na terasu. Svakog dana mi osoblje hotela u skafanderima donosi nove peškire i posteljinu, ali staru ne odnosi. Imam u sobi gomilu od 80 peškira. Svi su uredno oprani i složeni. Moram nekako da prekratim dan. - rekao je Duško u intervjuu za "Blic".

Dok on samuje i traži način da prekrati dane, Jelena Karleuša sa ćerkama uživa na luksuznom letovanju.

Tokom karantina Jelena je mnogo radila, organizovala je „live stream“ koncert, a sarađivala je i sa Željkom Joksimovićem na novoj verziji svojih pesama. Uz to, radila je na novim pesmama i snimala spot, a sada je došao trenutak za zasluženi odmor.

Pročitajte: Provokativno i snažno – Jelena Karleuša je prava žena ratnica (video)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on Jul 26, 2020 at 6:23am PDT

Jelena je ćerke Atinu i Niku odvela u Tursku na odmor i trudi se da devojčicama ne nedostaje zabave. Zvezda njenih „Instagram“ storija je preslatka Nika, koja uživa u hrani, ali se brine da ne dobije koji kilogram viška.

Njih dve uživaju u maminom društvu i zajedno idu na plažu. Večeri provode u luksuznim restoranima, u kojima hranu pripremaju pred njima.

Jelena koristi svaku priliku da istakne svoju atraktivnost i nastavi da gradi status „dive 'Instagrama'“, pa je objavila fotografiju sa čašom vina u ruci i „turbanom“ na glavi, koja objašnjava da ona živi život iz snova.

 

Pročitajte: Jelena sa ćerkama na porodičnom slavlju, a evo gde je Duško (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on Jul 26, 2020 at 8:14am PDT

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Instagram, Instagram Story printscreen

Slične Vesti