Provokativno i snažno - Jelena Karleuša je prava žena ratnica (video)

Provokativno i snažno - Jelena Karleuša je prava žena ratnica (video)

Autor: | 22/06/2020

0

Novi album Jelene Karleuše je u pripremi. Iako o tome nije mnogo govorila, Jelena je prvo tizerom za pesmu „La Bomba“ najavila da će publiku obradovati nečim novim, a sada je u pripremi i novi spot. Izgleda da je diva imala u planu spektakularni povratak, ali ju je u tome omela pandemija korona virusa.

Veliki povratak Jelene Karleuše

Dok se odmarala i dane izolacije provodila sa porodicom Jelena je istovremeno spremala mnoga iznenađenja za svoju armiju fanova.

Pročitajte: Jelena Karleuša - Ni Madona ni Lepa Brena ne bi radile to što sam ja

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on Jun 12, 2020 at 12:36pm PDT


Prvo ih je obradovala spektakularnim „live streame“ koncertom na „YouBox“ aplikaciji, a zatim je sve ostavila bez teksta svojim maestralnim pevanjem. Naime, Jelena Karleuša gostovala je u emisiji „CokeStudio“, gde je pevala svoje najveće hitove u potpuno novom ruhu. Aranžman za akustične verzije njenih pesama uradio je Željko Joksimović, a publika je još jednom ostala bez daha.

Novi album Jelene Karleuše - Potpuno drugačije latino izdanje

Kako je već pokazala pevačko umeće, a poznato je i da je kraljica spektakla, Jelena je nastavila da intrigira publiku. Na svom „Instagramu“ postavila je provokativne fotke i snimke sa snimanja spota za pesmu „Furiosa“.

Pročitajte: Jelena Karleuša diva koja pomera granice - Hvala mužu koji nije imao vremena da gleda!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on Jun 22, 2020 at 2:26am PDT

Publiku je zbunila napisom ispod jedne od spomenutih fotografija

‒ Samo da objasnim, ovo sam radila jer mi je bilo dosadno. Za „Instagram post“. Ništa drugo ‒ pomalo sarkastično napisala je Jelena ispod videa koji prikazuje ozbiljan rad na njenom novom spotu.

Pročitajte: Jelena Karleuša i Duško Tošić – Ljubavna priča popularnog para

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on Jun 22, 2020 at 12:15am PDT


Sudeći po njenom provokativnom izdanju, još jednom je odlučila da pokaže da je prava amazonka, žena ratnica i pravi šou-majstor! A kako možemo da naslutimo po naslovima pesama „La Bomba“ i „Furiosa“, izgleda da će nam Jelena tokom ovog leta pružiti zavodljivi latino vajb, koji će još jednom pokazati kako ona nema granice i kako prevazilazi sve okvire, u koje uporno pokušavaju da je stave!

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Instagram

Najnovije vesti