Jelena sa ćerkama na porodičnom slavlju, a evo gde je Duško (foto)

Jelena sa ćerkama na porodičnom slavlju, a evo gde je Duško (foto)

Autor: | 15/07/2020

0

Jelena i Duško Tošić već neko vreme su tema novinskih naslova. Naime, Jelena je poslednjih godinu dana bila pod budnim okom javnosti, a izgleda da su mnogi želeli da njen brak proglase propalim. Ipak, njih dvoje su još jednom demantovali novinske napise kada su zajedno sa decom priredili veliko porodično slavlje.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) дана 14. Јул 2020. у 2:13 PDT

Jelena je za vikend organizovala glamuroznu proslavu kako bi svojoj tetki priredila rođendan za pamćenje. Otkad je Jelena ostala bez majke Divne, njena tetka Danijela zauzima važno mesto u porodici Karleuša-Tošić.

Pročitajte: Ljubav jača od svih izazova - Jelena i Duško nasmejani proslavili njegov 34. rođendan (foto)

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) дана 14. Јул 2020. у 2:48 PDT

U prestižnom beogradskom restoranu okupili su se najbliži prijatelji i članovi porodice kako bi proslavili Danijelin rođendan. Jelena i Duško Tošić došli su u pratnji svojih mezimica Atine i Nike.

Jelena je izgledala zanosno u atraktivnoj haljini boje peska, koju su pored nje ponele Rouzi Hantington-Vajtli i Hejli Biber. A na svom Instagramu objavila je niz fotografija sa pomenute proslave. Iako često ne govori o dešavanjima u svom domu, Jelena je još jednom svima suptilno stavila do znanja da je sa njenom porodicom sve u redu i da su jači nego ikad.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) дана 14. Јул 2020. у 7:09 PDT

Duško je tokom pandemije virusa korona boravio u Srbiji sa porodicom, sa kojom je proveo uskršnje praznike, i od tada se nisu razdvajali. Sada je došao trenutak da se vrati poslu i otputuje u Kinu. Duško je proveo vikend sa porodicom, Danijelu je obradovao velikim buketom ruža, a onda se spakovao i ušao u avion za Kinu. Dirljiv rastanak sa ćerkama zabeležio je fotografijama koje je podelio na Instagramu.

Pročitajte: Drama u jutarnjim satima - Posle napada na Kalemegdanu, oglasio se Duško Tošić

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Dusko Tosic (@duskotosic) дана 14. Јул 2020. у 7:45 PDT

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATAImages, Instagram

Slične Vesti

Najnovije vesti