Naša oaza mira: Sloboda i Vojin pokazali "delić" svog luksuznog imanja van grada (foto)

Naša oaza mira: Sloboda i Vojin pokazali "delić" svog luksuznog imanja van grada (foto)

Autor: | 14/08/2020

0

Sloboda i Vojin Ćetković jedan su od omiljenih parova javnosti. Skladni, talentovani, a ipak prizemni, njih dvoje retko kada svoju intimu dele sa radoznalim pogledima javnosti. Iako se često pisalo o "bračnim trzavicama", kada su njih dvoj u pitanju, sve je u najboljem redu. Trenutno rade na novim glumačkim projektima, od kojih su neki i zajednički, a dane koje imaju za sebe provode daleko od gradske vreve.

Sloboda i Vojin Ćetković već godinama žive u porodičnom domu u Beogradu. A za one dragocene trenutke, kada žele da pobegnu od gužve i vreve beogradskih ulica, njih dvoje stvorili su sopstvenu oazu mira.


Kada nisu snimajući dani, glumački par u društvu svojih preslatkih ćerkica Mile i Eme, provodi vreme u vikendici u Čortanovcima.

Iako je njihov dom seično čuvaju od radoznalih pogleda, Sloboda Mićalović je juče na svom "Instagram" profilu otkrila, kako izgleda "parče" njihovog raja. Reč je o luksuznom imanju, u sklopu kog je pored porodične kuće i veliko dvorište sa bazenom.

Pročitajte: Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković ponovo dele kadar, ta ljubav se ne glumi!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Sloboda Micalovic (@sloboda_micalovic_boba) дана 14. Авг 2020. у 12:54 PDT

Prirodna, bez trunke šminke i u lepršavoj haljini, jedna od najlepših žena Srbije uživala je sunčajući se pored bazena.

Poznati par i inače nikada nije skrivao svoju ljubav prema prirodi. Sloboda je nedavno uživala u obilasku vinograda sa prijateljicama, dok Vojin često uživa u ribolovu sa dobrim drugom Vukom Kostićem.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Sloboda Micalovic (@sloboda_micalovic_boba) дана 8. Авг 2020. у 10:46 PDT

Par je rešio da par dana ukrade za sebe, jer je počelo snimanje serije "Kralj" na kome su oboje angažovani. Još jedan televizijski projekat Sloboda i Vojin radiće zajedno, a reč je o seriji "Tajna vinove loze", gde će svoju privatnu ljubav još jednom preneti i na junake koje igraju, Savu i Veru.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Luka Šarac, Twitter, Instagram

Slične Vesti

Najnovije vesti