Vojin Ćetković i Nebojša Glogovac imali su neraskidivo prijateljstvo, a evo kako su se upoznali

Vojin Ćetković i Nebojša Glogovac imali su neraskidivo prijateljstvo, a evo kako su se upoznali

Autor: | 09/02/2020

0

Vojin Ćetković i Nebojša Glogovac bili su kumovi i nerazdvojne kolege koje je povezivalo snažno, iskreno i veoma retko prijateljstvo

Vojin Ćetković pre samo nekoliko dana hitno je hospitalozovan, kada mu je usled visoke temperature pozlilo na beogradskoj premijeri crnogorsko - srpskog filma “Grudi”.

Kako su tada preneli svi domaći mediji, njemu se slošilo nakon poklanjanja pred publikom. Hitna pomoć je brzo došla u Kombank dvoranu, pa je glumac prevežen na Vojno medicinsku akademiju gde mu je i ukazana lekarska pomoć. Nakon što je zbrinut, pušten je na kućno lečenje, a zbog visoke temperature primio je infuziju.

Uprkos lošem trenutnom zdravstvenom stanju i iscrpljenosti, Vojin se pojavio na drugoj godišnjici smrti svog kolege, velikog prijatelja i kuma Nebojše Glogovca.

Vojin Ćetković i Nebojša Glogovac - večno prijateljstvo

Vojin je bio u crnom, tugu nije mogao da sakrije, a u rukama je sve vreme imao flašicu sa vodom i sveću. Inače, Vojin je jedini Glogovčev kolega koji se juče pojavio u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju na obeležavanju godišnjice njegove smrti, preneo je "Pink".

Nebojša Glogovac preminuo je 9. februara 2018. godine nakon teške bolesti, a za sobom je ostavio ćerku Sunčicu, koju je dobio u braku sa Milicom, i sinove Gavrila i Miloša, koje je dobio sa bivšom suprugom Minom.

Nebojša Glogovac: Razvod od supruge Mine posle dve decenije skladnog braka

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

@gluma.predstave је поделио/ла објаву дана 9. Феб 2020. у 7:30 PST

Glogovac je imao 28 godina kada se 1996. venčao sa slikarkom Minom, a venčani kum bio im je Vojin. Ćetković je kasnije krstio i dvojicu sinova koje je Glogovac dobio u svom prvom braku.

- Sinove učim poštenju i iskrenosti, pre svega. Važno je da budu samostalni i da imaju zdrav odnos prema životu. Volim da pobegnem u prirodu gde su dobri i nasmejani ljudi, često idem na Divčibare. Kada sam u gradu, šetam se sa porodicom i vreme provodim u igri sa svojom decom. Naravno video-igrice i druženje sa bliskim prijateljima se podrazumevaju - sa osmehom je pričao Nebojša svojevremeno za "Hello!".

Drugarstvo iz studentskih dana

Inače, Nebojša i Vojin su počeli da se druže davne 1991. godine. Ovo retko iskreno i snažno prijateljstvo započeto je na Fakultetu dramskih umetnosti, piše Kurir, a s vremenom glumci su postali nerazdvojni.

Ćetković i dan danas ne dozvoljava da sećanje na njegovog kuma izbledi. Nedavno je na svom Instagramu objavio i fotografiju uslikanu u Nevesinju, koja je veoma rastužila, ali i oduševila njegove pratioce.

Godina bez Glogovca: Potrošio je više nego što je imao i davao je više nego što je mogao

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Vojin Cetkovic (@vojin_cetkovic) дана 27. Мај 2019. у 6:33 PDT

I danas, dve godine, posle Nebojšine prerane smrti, Vojin se teško miri sa činjenicom da njegovog kuma i najvećeg životnog prijatelja više nema.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Vojin Cetkovic (@vojin_cetkovic) дана 27. Сеп 2017. у 2:34 PDT

hellomagazin.rs ATA Images, Instagram

Najnovije vesti