Poslednji put se poklonio publici i preminuo: Izgled Žarka Lauševića rasplakao celu Srbiju

Poslednji put se poklonio publici i preminuo: Izgled Žarka Lauševića rasplakao celu Srbiju

Autor: | 15/11/2023

0

Izgled Žarka Lauševića mesec dana pred smrt nije slutio na dobro

Žarko Laušević danas nas je napustio posle kraće i teške bolesti. Čuveni glumac poslednji put se publici poklonio na premijeri filma „Heroji Halijarda“, održanoj pre jedva nešto više od mesec dana. Nagrađen je ovacijama, ali tek su bolje upućeni u njegovo zdravstveno stanje mogli da naslute da je to bio poslednji pozdrav, poslednji oproštaj.

ATA Images

 

Iako narušenog zdravlja i vidno iscrpljen posle terapija, Žarko je smogao snage da izađe na scenu. Bilo je to njegovo prvo pojavljivanje u javnosti posle izlaska iz bolnice.

Pročitajte: Preminuo Žarko Laušević

Podsetimo, legendarni „Šmeker“ i „Oficir s ružom“, uz Miru Furlan najveći tragičar jugoslovenskog glumišta, pre nekoliko meseci bio je hitno hospitalizovan zbog problema sa plućima.

ATA Images

 

Iako se tada nagađalo o kakvoj je bolesti reč, mnogi su pominjali i onu najopakiju, činilo se da će sve biti u redu, jer je Žarko uspevao da radi čak i iz bolničkog kreveta. Nažalost, crne slutnje su se obistinile.

I njegove kolege koje su mu nekoliko minuta tapšale tokom premijere „Halijarda“ kao da su znale da je to poslednji aplauz. Nekima su i suze zaiskrile... Mesec dana kasnije stigla je tužna vest.

ATA Images

 

ATA Images

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još