Žarka Lauševića odnela teška bolest: Preminuo u bolnici, hrabro se borio s jednim od najsmrtonosnijih karcinoma

Žarka Lauševića odnela teška bolest: Preminuo u bolnici, hrabro se borio s jednim od najsmrtonosnijih karcinoma

Autor: | 15/11/2023

0

Od čega je umro Žarko Laušević

Svoju poslednju scenu, za seriju „Kalkanski krugovi“, Žarko Laušević snimio je u bolničkom krevetu. Iako na terapijama, koje su bile iscrpljujuće i mučne, proslavljeni glumac nije se predavao. Svi su verovali da će se uspešno oporaviti. Možda i on.

Promo

 

Početkom avgusta primljen je na kliniku zbog problema sa plućima. Iako zvanično nije bilo saopšteno o čemu je reč, čule su se priče da je u pitanju ono najgore – rak.

Pročitajte: Poslednji put se poklonio publici i preminuo - Izgled Žarka Lauševića rasplakao celu Srbiju

Javnost se zabrinula, nagađalo se svašta... Zvaničnog saopštenja nije bilo.

ATA Images

 

Posle boravka u bolnici Žarko je pušten na kućno lečenje. Radoš Bajić, koji je sve vreme bio u kontaku s njim, na konferenciji za medije izgovorio je nekoliko rečenica koje su ulivale nadu da će sve biti u najboljem redu:

- Laušević je snažan čovek, pametan, mentalno vrlo jak. To je život, nekada naiđu i muke i problemi. On se ozbiljno nosi sa svojim problemom. Molim Boga, a i uveren sam da će naći snagu i da će pobediti.

ATA Images

 

Posle Žarkovog poslednjeg pojavljivanja u javnosti, pre mesec dana na premijeri filma „Heroji Halijarda“, mišljenja o njegovom zdravstvenom stanju bila su podeljena. Nekima je izgledao dobro, kao da se polako oporavlja. Drugima je delovao potpuno drugačije, kao da nade više nema.

ATA Images

 

Vest da je izgubio bitku obišla je region kao grom iz vedra neba. Teško je poverovati, teško je obuzdati emocije, znamo samo da je tuga – beskrajna.

Vesna Lalić

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Vladimir Radojčić

Slične Vesti