Bolest mu je promenila izgled: Žarko Laušević prvi put u javnosti posle teške dijagnoze i lečenja

Bolest mu je promenila izgled: Žarko Laušević prvi put u javnosti posle teške dijagnoze i lečenja

Autor: | 11/10/2023

0

Premijera filma „Heroji Halijarda” održana je sinoć u prepunoj MTS dvorani. Beogradska publika nije štedela dlanove kada su joj se poklonili glavni protagonisti, a ovacijama je nagrađen i Žarko Laušević.

ATA Images

 

Slavni glumac prvi put se pojavio u javnosti posle lečenja, što događaju daje poseban ekskluzivitet. Primetno mršaviji posle iscrpljujućih terapija, Žarko je smogao snage da dođe na premijeru, a osmeh na njegovom licu delovao je umirujuće. No, mnogima u gledalištu izmamio je suze.

Pročitajte: Najveća podrška u najtežim trenucima - Ovo je supruga Žarka Lauševića koja se ne odvaja od bolesnog glumca

S druge strane, pratili su ga zabrinuti pogledi kolega. Petar Božović, Radoš Bajić, Vanja Ejdus i drugi dugo su mu aplaudirali.

ATA Images

 

Podsetimo, Laušević je pre nekoliko meseci hospitalizovan zbog ozbiljnih zdravstvenih problema. U medijima i javnosti pojavila se vest da je dijagnoza zlokobna – rak pluća.

Neko vreme proveo je na klinici. Radio je i iz bolničkog kreveta, što je dalo nadu u izlečenje, a optimizam je ulila i činjenica da je pušten kući.

ATA Images

 

Iako je znatno oslabio usled terapija, nije želeo da propusti premijeru novog ostvarenja. Već sama činjenica da se pojavio na sceni mogla bi da znači da se polako oporavlja i da će uskoro ponovo stati pred kamere.

ATA Images

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti