Zorana Jovanović Zorannah ima novog dečka, ponovo u zagrljaju fudbalera?

Zorana Jovanović Zorannah ima novog dečka, ponovo u zagrljaju fudbalera?

Autor: | 07/07/2020

0

Zorana Jovanović Zorannah blogerka i influenserka trenutno boravi na Mikonosu, ludo se provodi, ali da li je ovo njen novi dečko...

Zorana Jovanović Zorannah blogerka otputovala je na Mikonos gde uživa s društvom, a svoje fanove redovno izveštava o svemu što se dešava. Na jednom od nedavnih snimaka iz noćnog provoda uz Zoranu Jovanović našao se i zgodni bosanski fudbaler Ermin Bičakčić.

Foto screenshot/instagram

Naravno odmah je krenula priča da li je u pitanju nova ljubav popularne blogerke ili su ipak samo prijatelji.

Zorana Jovanović Zorannah blogerka je koju su povezivali s raznim zgodnim momcima, naročito iz sveta sporta. Zorannah je svojevremeno bila u vezi sa bosanskim fudbalerom Danijelom Milićevićem, o čemu je javno govorila, a nakon toga povezivana je sa njegovim kolegom Ognjenom Vranješom.

Ipak, Zorana Jovanović Zorannah mudro ćuti i još uvek ne odgovara na novinske napise. Verujemo da će se uskoro saznati tajna, da li je u vezi s zgodnim Erminom ili su samo prijatelji u provodu.

Do tada mediji u regionu bruje o ovoj navodnoj romansi iščekujući da par potvrdi ili demantuje vezu.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

BOMBA IZ GRČKE!!! Reprezentativac BiH Ermin Bičakčić na jednom od najljepših grčkih ostrva Mikonosu (Mykonos) ljubi srpsku modnu blogerku Zoranu Jovanović poznatiju kao Zorannah!!! 🔥🔥🔥

Објава коју дели 𝐁𝐇𝐅𝐔𝐃𝐁𝐀𝐋.𝐁𝐀 (@bhfudbal.ba) дана 5. Јул 2020. у 1:09 PDT

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images