Miloš Biković postaje otac! Ivana Malić objavila prvu fotografiju u drugom stanju, prelepa trudnica!

Miloš Biković postaje otac! Ivana Malić objavila prvu fotografiju u drugom stanju, prelepa trudnica!

Autor: | 17/09/2023

0

Trudna Ivana Malić

Ivana Malić postaje mama! Izabranica glumca Miloša Bikovića u drugom je stanju, a kako mediji saznaju vest o trudnoći krili su dugo od očiju javnosti.

Ivana Malić je u poodmakloj trudnoći, a kako se može videti na fotografiji koju je objavila, trudnica sija,  a par je presrećan što će uskoro postati roditelji, saznaje "Blic".

Instagram

 

Par je romansu započeo prošle godine u Rovinju, a prvo zajedničko pojavljivanje usledilo je na premijeri filma „Južni vetar 2 ‒ Ubrzanje“.

Pročitajte Samo još da izvadi prsten... ili je to već učinio - Biković sa devojkom u luksuznom rizortu poznatom po najlepšim venčanjima (foto)

Iako se u javnosti retko pojavljuju zajedno, izgleda da su Miloš i Ivana „iza kulisa“ nerazdvojni. Zgodna Crnogorka često objavljuje fotografije sa egzotičnih putovanja, čak se pričalo da su se dok su boravili na Maldivima verili.

Instagram

 

Ivana, podsetimo, dolazi iz Crne Gore  tačnije iz Bara i  po obrazovanju je pravnica. Uvek je besprekorno stilizovana, a da vodi računa o ishrani i svom telu, dokazuje i izvajana figura koju možemo videti na fotografijama koje postavlja na društvenim mrežama.

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti