Možda se to već i dogodilo: Miloš Biković se oženio u tajnosti? (foto)

Možda se to već i dogodilo: Miloš Biković se oženio u tajnosti? (foto)

Autor: | 25/02/2022

0

 

Ženi se Miloš Biković ili se to već dogodilo, glumac zbunio novom izjavom

Vest da se jedan od najpopularnijih srpskih glumaca ženi odjeknula je regionom kao bomba. Ljubavni život Miloša Bikovića dugo je pod lupom javnosti, a prošle godine saznalo se da ljubi lepu Ivanu Malić, pravnicu iz Crne Gore.

Pročitajte: Ženi se Miloš Biković! Evo gde je svadba, oglasio se glumac povodom divnih vesti (foto)

Instagram

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Njihova romansa navodno je počela prošlog leta u Rovinju, prvi put zajedno su se pojavili na svečanoj premijeri filma “Južni vetar: Ubrzanje”, a sada je u javnost procurila vest da su se verili. Osim što je sa Ivanom započeo zajednički život, Miloš uveliko planira i odlazak pred oltar. Navodno će se venčati već ove godine na Mokroj gori.

Pročitajte: Do sada joj nismo videli lice - Ovako zaista izgleda nova devojka Miloša Bikovića (foto)

Instagram

 
 

Ženi se Miloš Biković, ili se to već dogodilo?!

Datum venčanja drži se u strogoj tajnosti, a budući da Miloš ne voli da govori o privatnom životu, verovatno će tako ostati do poslednjeg trenutka.

Vest o veridbi počela je da se širi nedugo nakon što su osvanuli napisi da je par raskinuo zbog Bikovićeve navodne afere sa poznatom Ruskinjom.

Pročitajte: Bivša devojka Miloša Bikovića iznenada stigla u Srbiju - Lepa Ruskinja sad bodri ovog poznatog muškarca (foto)

Instagram

 

- Ne komantarišem svoj privatni život, tačnije, vrlo retko o njemu govorim. Mene, kada su mediji u pitanju, ništa više ne može da iznenadi. Jako mi je zabavno što istog dana pišu o raskidu, prevari i ženidbi. Ne znam kako bih tu potrebu medija da objavljuju vesti i da se uopšte ne opterećuju istinom i smislom nazvao. Na to mogu reći da, za sada, nije istina, što ne znači da neće biti u budućnosti, takođe, ne znači da se to već možda nije dogodilo – ispričao je Miloš za Telegraf.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti