Miloš Biković u naručju drži sina: Prva fotografija tate i bebe, a u opisu samo tri reči

Miloš Biković u naručju drži sina: Prva fotografija tate i bebe, a u opisu samo tri reči

Autor: | 13/02/2024

0

Miloš Biković nedavno se suočio sa neprijatnom situacijom, kada je produkcija HBO odlučila da glumca skine sa serije „Beli lotos”, navodno, zbog angažmana u Rusiji.

Nakon kritika i osude svetske javnosti bez ikakve osnove i samo zato što je radio svoj posao, Biković je izdao i zvanično saopštenje u kome navodi da odluka produkcije nema veze sa umetnošću i njegovim neosporivim talentom.

A.H./ATA Images

 

„Odrastao sam u zemlji razorenoj ratom. Kada sam imao 11 godina, dane i noći sam provodio u skloništu dok je bombardovana moja zemlja i moj rodni grad. Takvu pustoš nikad nikome ne bih poželeo.

Svakim danom je sve više sukoba svuda u celom svetu. Svaki od njih je različit. I svaki od njih je strašan. Voleo bih da svi oni prestanu i da pobedi princip ljubavi.

Danas se protiv mene vodi ciljana kampanja, koja kroz spoljni uticaj stvara ozbiljan presedan, bacajući senku na suštinu umetničke slobode. Rezultat takvog narativa je trijumf besmisla i poraz umetnosti.

Pročitajte: Sin Miloša Bikovića je pravi mali maneken - Vasilijeve slike potpuno su nas istopile

Počastvovan sam što sam izabran da budem deo 'White Lotusa', televizijske serije koju veoma uvažavam, i uz kolege koje izuzetno poštujem.

Ipak, moje učešće u njoj nije moguće iz razloga koji su van domena kulture, i ja se neću poklanjati narativu koji ugrožava moj integritet.

Želim da zahvalim svima koji su bili uz mene, a mojim kolegama želim veliki uspeh u novoj sezoni. Uprkos svemu, ja i dalje verujem da umetnost leči i da može da ujedini čovečanstvo.

Stoga će moja uverenja i moja posvećenost umetnosti ostati nepromenjeni“, saopštio je glumac Miloš Biković..

Ata Images

 

Ipak, postoji nešto jače i snažnije, što je Bikoviću dalo snage da nastavi dalje, a to je sin koga je nedavno dobio sa izabranicom Ivanom Malić.

Prva fotografija tate i bebe objavljena je danas, a glumac je ispod nje ostavio samo tri reči: Neke važne stvari...

Kako izgleda novopečeni tata koji u naručju drži svog prvenca pogledaje OVDE.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATAImages

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti