Nas troje: Prvo oglašavanje Miloša Bikovića nakon što je postao tata, fotka će vas raznežiti

Nas troje: Prvo oglašavanje Miloša Bikovića nakon što je postao tata, fotka će vas raznežiti

Autor: | 09/01/2024

0

Miloš Biković danas je postao otac. Njegova verenica Ivana donela je na svet prelepog dečaka čije ime tek treba da saznamo, a beba i mama osećaju se dobro.

Boško Karanović

 

Kako pišu domaći mediji, Ivana se porodila u Beogradu u privatnom porodilištu i porođaj je prošao u najboljem redu. Ponosni tata bio je u porođajnoj sali sve vreme uz svoju izabranicu.

Pročitajte: U Beogradu luks stan, a na selu... Pogledajte vikendicu Miloša Bikovića u koju je uložio i vreme i trud

Miloš se sada oglasio na svom Instagram-profilu fotografijom koja je raznežila mnoga srca.

Instagram

 

Na fotografiji se nalazi, kako se čini, nečija ruka, na kojoj su hemijskom iscrtane tri figure koje predstavljaju Miloša, Ivanu i njihovog naslednika.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)

 

Podsetimo, lepa Crnogorka krila je trudnoću do leta, kada je prvi put objavila slike sa stomakom. Miloš se, čim se saznalo za trudnoću, oglasio na svom Instagramu povodom Ivanine trudnoće i potvrdio radosnu vest.

Pročitajte: Kutak u kome ljubav caruje, spreman za bebu - Dom Miloša Bikovića i Ivane Malić prefinjena oaza mira

- Srećni smo što ćemo uskoro postati roditelji. Ovo je važan, verovatno najvažniji momenat u našem životu. Nismo želeli da ga otkrivamo za sada, ali paparaci su nas doveli u situaciju u kojoj nemamo izbora. Hvala svima na lepim rečima i čestitkama i molimo medije i novinare da poštuju našu odluku i integritet našeg privatnog života. Kada budemo hteli da razgovaramo o ovoj temi, svakako ćemo kontaktirati sa vama - izjavio je tada Biković.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Ata Images

Slične Vesti

Najnovije vesti