Devojka Miloša Bikovića pokazala stomačić! Ivana blista, da li ste videli lepšu trudnicu?

Devojka Miloša Bikovića pokazala stomačić! Ivana blista, da li ste videli lepšu trudnicu?

Autor: | 06/10/2023

1

Trudna devojka Miloša Bikovića

Miloš Biković i njegova izabranica Ivana Malić dugo nisu otkrivali da će postati roditelji, ali lepa vest je ipak našla svoj put ka javnosti.

Instagram

 

„Srećni smo što ćemo uskoro postati roditelji. Ovo je važan, verovatno najvažniji momenat u našim životima. Nismo želeli da ga otkrivamo za sada, ali paparaci su nas doveli u situaciju u kojoj nemamo izbora. Hvala svima na lepim rečima i čestitkama i molimo medije i novinare da poštuju našu odluku i integritet našeg privatnog života. Kada budemo hteli da razgovaramo o ovoj temi, svakako ćemo vas kontaktirati”, napisao je Biković na Instagramu.

Pročitajte: Kutak u kome ljubav caruje, spreman za bebu - Dom Miloša Bikovića i Ivane Malić prefinjena oaza mira

Ali, sada su odlučili da ne žele uopšte da kriju svoju sreću. Ivana je okačila svoju fotografiju u pravom jesenjem autfitu – kardigan preko ramena, teksas jakna i bež haljina. Uska haljina istakla je njen zaobljeni stomačić, na oduševljenje njenih pratilaca koji su joj poručili da joj trudnoća i te kako prija.

Instagram

 

Podsetimo, par je romansu započeo prošle godine u Rovinju, a prvo zajedničko pojavljivanje usledilo je na premijeri filma „Južni vetar 2 ‒ Ubrzanje”.

Iako se u javnosti retko pojavljuju zajedno, izgleda da su Miloš i Ivana „iza kulisa” nerazdvojni. Zgodna Crnogorka često objavljuje fotografije sa egzotičnih putovanja, čak se pričalo da su se verili dok su boravili na Maldivima.

Ata Images

 

 

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs Boško Karanović

Pročitajte još

Najnovije vesti