Samo još da izvadi prsten... ili je to već učinio: Biković sa devojkom u luksuznom rizortu poznatom po najlepšim venčanjima (foto)

Samo još da izvadi prsten... ili je to već učinio: Biković sa devojkom u luksuznom rizortu poznatom po najlepšim venčanjima (foto)

Autor: | 07/08/2022

0

Letovanje Miloša Bikovića vrhunac romatike

Iako ne objavljuju zajedničke fotografije, Instagram svedoči da su Miloš Biković i Ivana Malić zajedno na Baliju.

Pročitajte: Možda se to već i dogodilo - Miloš Biković se oženio u tajnosti? (foto)

Instagram

 

Instagram

 

Indonežansko ostrvo na njihovim fotografijama izgleda kao iz bajke, a o romantičnim osećajima mladog para više od reči govore prizori zalaska sunca, večera za dvoje na obali, a nađe se tu i poneki buket cveća.

Pročitajte: Savršen modni sklad - Miloš Biković u provodu sa devojkom, izgledaju kao da su godinama u braku (foto)

Instagram

 

Luksuzna destinacija koju su izabrali za odmor savršeno je mesto za veridbu, ali i za venčanje na plaži, po čemu je ovaj rizort poznat. Možda reči Miloša Bikovića, koje je izgovorio u poslednjem intervjuu za HELLO! - “Ženidba je neproverena glasina” - ove jeseni dobiju sasvim drugo značenje.

Pročitajte: Intimna ceremonija u manastiru Jovanja - Oženio se Miroslav Raduljica, venčao ga brat Miloša Bikovića (foto)

The St. Regis Bali Resort

 

“Rađanje dana se teško razlikuje od zalaska sunca. Na izgled su isti, ali po osećaju koji izazivaju dijametralno se razlikuju. Izlazak sunca ređe srećemo. Taj momenat meditativnog spokoja, molitvenog bdenja između podsvesti i svesti vrlo retko sebi priuštim. Zato su za mene ti momenti tako dragoceni”, reči su kojima Miloš Biković opisuje svoj boravak na Baliju.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti