Ženi se Miloš Biković! Evo gde je svadba, oglasio se glumac povodom divnih vesti (foto)

Ženi se Miloš Biković! Evo gde je svadba, oglasio se glumac povodom divnih vesti (foto)

Autor: | 23/02/2022

0

Ženi se Miloš Biković i to ove godine 

Posle brojnih raskida na domaćoj javnoj sceni, stiže jedna prelepa vest. Ženi se Miloš Biković - prenose svi domaći mediji. Jedan od najuspešnijih srpskih glumaca i producent nije samo započeo zajednički život sa Ivanom Malić već planiraju i venčanje, saznaje Kurir.

Pročitajte: Bivša devojka Miloša Bikovića iznenada stigla u Srbiju - Lepa Ruskinja sad bodri ovog poznatog muškarca (foto)

Instagram

 

Ženi se Miloš Biković, svadba na Mokroj Gori

Poznati glumac svadbu će napraviti u toku godine za uži krug prijatelja na Mokroj Gori. Biković je tamo pre više od godinu dana kupio apartmane, pa će u njima biti smešteni svi gosti. U okviru luksuznog rizorta, koji je u potpunosti opremljen i od prirodnih je materijala, nalazi se i jezero kao iz bajke, gde će par izgovoriti sudbonosno "da".

Pročitajte: Kamin, ikone i jedan poseban portret- Miloš Biković odškrinuo vrata prelepog porodičnog doma (foto)

Datum venčanja još uvek se drži u tajnosti. Iako su svi mislili da je u pitanju još samo jedna u nizu Bikovićevih neozbiljnih veza, oni koji ga poznaju kažu da se glumac totalno promenio, da mu veza sa Ivanom veoma prija i da je odlučio da s njom zasnuje porodicu.

Ivana i Miloš ranije su bili zajedno u Moskvi, a on je trenutno tamo zbog premijere njegovog novog ruskog filma "Hoću muža". Inače, objavljena je i vest da su Miloš i Ivana raskinuli, a sve zbog toga jer se pojavio snimak na kojem je on sa javnosti nepoznatom devojkom na premijeri u Moskvi.

Pročitajte: Posle tri glumice, dve manekenke i plesačice - pravnica - Miloš Biković predstavio novu devojku (foto)

Miloš je rešio da sve današnje vesti o svom privatnom životu prokomentariše, a pogledajte i kako. 

Instagram printscreen

 

Instagram printscreen

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti