Ovo možete i vi: Šta je mama Jelena Karleuša poklonila ćerkama za rođendan?

Ovo možete i vi: Šta je mama Jelena Karleuša poklonila ćerkama za rođendan?

Autor: | 07/09/2020

0

Jelena Karleuša i Duško Tošić već godinama 7. septembra priređuju glamurozne proslave za rođendan svojih mezimica Atine i Nike. Spektakularna proslava ni ove godine neće izostati.

Ćerke Jelene Karleuše napunile su Atina (12) i Nika (11) godina, a Jelenu najviše zabrinjava problematično razdoblje koje im predstoji.

- Slave rođendan isti dan, tako da me očekuje horda tinejdžerki, u stvari one nisu tinejdžerke nego rane pubertetlije koje... Pubertet je šou program, ja samo da preživim taj pubertet - kaže Jelena kroz osmeh, potpuno svesna onoga što joj u narednih nekoliko godina predstoji.

Pročitajte: Jelena Karleuša više neće da ćuti – javno prozvala Duška

Instagram printscreen

Iako mogu da imaju sve što požele, ćerke Jelene Karleuše i Duška Tošića su veoma skromne devojčice.

- Mogu da kažem da se klinci mnogo bolje zabavljaju nego što se mi zabavljamo. Oni znaju da uživaju i znaju da igraju i pevaju, ali su moja deca jako skromna - rekla je Jelena za "Srpski Telegraf".

Jelena je otkrila i šta su njene mezimice poželele za rođendan:

- Nika je sinoć dobila poklon od mame. To je onlajn poklon, zato što ona ništa ne želi materijalo. Decu varaju nekim igricama, i tim igricama uplaćuješ novac. tu su neke mace koje se bogate, u stvari to nisu mace to su neki robloksi i onda ti uplaćuješ novac da bi taj robloks bio bogat. Eto moja ćerka je dobila za poklon da njen robloks bude mnogo bogat, znači ništa bačene pare - priča Jelena, pa dodaje šta je će pokloniti starijoj ćerki:

- A, Atina je tražila stalak za mobilni telefon, da bi mogla sama sebe da snima za "TikTok".

Pročitajte: Potpuno iznenađenje - Od gostiju do stajlinga sve na rođendanu Jelene Karleuše bilo je potpuno neočekivano (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on Sep 6, 2020 at 11:35pm PDT


Ponosna mama će i starijoj ćerki ispuniti želju, jer joj se dopada što je Atina veoma talentovana za ples i što je na mamu pravi šoumen.

Iako je Duško Tošić u Kini gde marljivo trenira za predstojeću fudbalsku sezonu, nije izostala čestitka ponosnog tate, koji je na "Instagramu" podelio slike svojih lepotica, uz rođendansku čestitku.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Instagram

Slične Vesti