Jelena Karleuša i Duško Tošić - Ljubavna priča popularnog para

Jelena Karleuša i Duško Tošić - Ljubavna priča popularnog para

Autor: | 01/04/2020

0

Jelena Karleuša i Duško Tošić su bračni par o kojima se mnogo piše u medijima od samog početka njihove romanse. Ipak, oni odolevaju svim preprekama, spekulacijama i skandalima i ne dozvoljavaju im da utiču na njihov porodični život.

Jelena Karleuša je pevačica o kojoj se oduvek mnogo pisalo kako u domaćim, tako i u regionalnim medijima. Sama po sebi je veoma zanimljiva i važi za ženu-borca, pa ni ne čudi što je uvek privlačila mnogo pažnje javnosti. Zbog svoje iskrenosti, brzopletosti i otvorenosti, često je nailazila na osude javnosti, ali nikada nije posustala. Uvek je ostajala svoja, čak i kada gotovo niko nije stajao pored nje. Upravo je to jedan od razloga zašto i sama sebe naziva "ženom lavicom".

Jelena Karleuša i Duško Tošić - Kako su se upoznali?

Jelena je rođena 1978. godine u Beogradu, a prvu ozbiljnu vezu imala je u svojim dvadesetim godinama. Do 2000. godine bila je verena za Zorana Davidovića Ćandu koji je tragično izgubio život.

https://www.instagram.com/p/BtQiSFRHqZV/

Prvi put je stala na ludi kamen 2004. godine kada se udala za Bojana Karića u Topčideru. Slavlje se nastavilo u vili "Jelena" gde su i sklopili građanski brak. U zajednici su proveli samo tri meseca, a o njihovom razvodu se mnogo pisali. Postojale su brojne spekulacije koje su navodile da je Jelena bila neverna, ali se konkretan razlog raskida njihovog odnosa nikada nije saznao.

Nekoliko godina kasnije, 2007. godine, Jelena je upoznala fudbalera Duška Tošića. Posle samo dva dana poznanstva, pevačica je otišla u Francusku da ga poseti. Ubrzo je i zatrudnela, a venčali su se 28. juna 2008. godine u hotelu u Kovilovu. .embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }

Jelena je na svom venčanju nosila venčanicu sa kristalima koju je sama dizajnirala. U septembru je na svet donela prvu kćerku Atinu, a godinu dana kasnije, istog datuma, 7. septembra, dobili su i drugu kćerku Niku.

Važe za jedan od najlepših bračnih parova na javnoj sceni s obzirom na to da oboje izgledaju atraktivno i da vode računa o svom izgledu.

Jelena Karleuša i Duško Tošić - Buran porodični život

Sve oči su uvek bile uprte u "malu od skandala", pa nije ni čudo što vode skladan, ali ipak i buran porodični život.

Jelena i Duško su više puta bili optuživani da varaju jedno drugo. Ipak, uvek su uspevali da izađu visoko podihnute glave iz svake situacije.

https://www.instagram.com/p/Bs0jwwIH92Q/

Javnost je planula kada su se u medijima pojavile spekulacije o tome da je Jelena navodno prevarila Duška sa fudbalerom Ognjenom Vranješom. Se*s skandal je potresao region naročito kada su se pojavile fotografije na kojima je naga osoba za koju se spekulisalo da je Karleuša. Ona je više puta demantovala ove navode, a Dušku je čestitala na strpljenju. Takođe mu se i izvinila zbog "pakla" kroz koji je prošao.

https://www.instagram.com/p/BsWRxuZnRdi/

Nakon skandala sa Vranješom, Duško je bio optužen za neverstvo, a pripisala mu se afera sa manekenkom Sofijom Milošević.

Ipak, par je uspeo da prebrodi sve probleme, a poslednji od navodnih skandala dogodio se kada se Tošić vratio iz Kine tokom vanrednog stanja zbog pandemije korona virusa. Naime, organi reda su obilazili njihov dom ne bi li proverili da li je Duško u izolaciji, a u medijima su se pojavili naslovi da je fudbaler akter porodičnog nasilja. Jelena je ove navode, takođe, demantovala na društvenoj mreži Instagram.

Odolevaju iskušenjima

Karleuša i Duško imaju veoma skladan brak uprkos brojnim skandalima koji ih prate. Više puta se spekulisalo da su neverni jedno drugom, ali oni su prevazilazili sve krize.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on Feb 5, 2019 at 4:38am PST

Duško je uvek bio uz nju, kao i kada je izgubila majku Divnu posle duge bolesti. Međusobno se podržavaju, čuvaju jedno drugom leđa. Mnogi bračni parovi bi mogli da se ugledaju na njihovu stabilnost i posvećenost jedno drugom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on Feb 27, 2019 at 1:26pm PST

Tošić i Karleuša ponekad, zbog poslovnih obaveza, žive odvojeno. Duško je često u Kini gde igra za jedan fudbalski klub, ali Jelena ga redovno posećuje sa svojim kćerkama.

Čitajte Hello magazin! Najpopularniji časopis o poznatima!

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic

Slične Vesti