Stiglo saopštenje producenta serije "Igra sudbine": Posle rasula i otkaza, doneta konačna odluka

Stiglo saopštenje producenta serije "Igra sudbine": Posle rasula i otkaza, doneta konačna odluka

Autor: | 16/11/2023

0

Scenarista serije "Igra sudbine" Žarko Jokanović i njegova supruga i glavni ženski lik Milica Milša među prvima su napustili seriju "Igra sudbine", a  za njima su krenule i glumice Sandra Bugarski, Danica Ristovski, BIljana Maletić-Zaverla, kao i Mira Banjac, Jelena Jovičić, Amar Mešić, Olja Lević.

Prva promo

 

Posle velikog glumačkog gubitka, producenti su rešili da vrate neke glumice, ali i da dovedu pojačanje. Među prvima su vraćene Dragana Mićalović i Iva Štrljić, a od pojačanja tu su Voja Brajović i Ljuba Bandović koji su osvežili glumačku postavu.

Pročitajte: Zavoleli smo je kao bucku, a sad je ne prepoznajemo - Sandra Bugarski vidno smršala, pogledajte novi izgled

Međutim, u sklopu promena kroz koje prolazi serija "Igra sudbine" sada je objavljeno da još jedan glumac stiže da "začini čorbu" u televizijskom ostvarenju.

Aleksandar Krstović

 

Naime, glumačka zvezda Nenad Jezdić postao je deo ekipe serije "Igra sudbine". Juče je imao prvi snimajući dan, a uskoro ćemo ga gledati u novim epizodama.

U seriji će igrati Gvozdena Bošnjaka, brata Andrije Bošnjaka, koga tumači Bane Popović.

Pročitajte: Glumac iz "Igre sudbine" postao otac, dečak poneo biblijsko ime moćnog značenja

- Velika nam je  čast i zadovoljstvo što je Jezda pristao da postane deo naše porodice, serije "Igra sudbine" i Prve televizije. Glumci su takođe oduševljeni i srećni kako se priča razvija. Serija se tek zahuktava i verna publika će bez daha gledati nove epizode sa izuzetnim glumačkim pojačanjem - izjavio je Nikola Burovac, producent serije.

Promo, Željka Hajdarević

 

Burovac dodaje da će novi zapleti, intrige i sukobi krasiti i ovu sezonu i najavljuje još hiljadu novih  epizoda serije "Igra sudbine".

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti